ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


30.9.12

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ: Very old hellenic song memories posted by V.Varss...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ: Very old hellenic song memories posted by V.Varss...: http://78records.cdbpdx.com/Greek

Στο νέο blog του Αντ. Τριφύλλη  (united) έχει αναρτηθεί μια συλλογή απο πολλά παληά διαμάντια και διαμαντάκια της Ελλνικής μουσικής.
Καλή ακρόαση!
Και συγχαρητήρια και στον συλλέκτη και στον Αντώνη!

29.9.12

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ;



Για ένα όχι απίθανο σενάριο γράφει ο Σταύρος Τζίμας στην χθεσινή Καθημερινή.
Πως στις επόμενες εκλογές θα γίνει κοινοβουλευτικά Κυβέρνηση ο ΣΥΡΡΙΖΑ και στις μεθεπόμενες η Χρυσή Αυγή.
Για όσους, όπως εγώ, πιστεύουν (φοβούνται μάλλον) ότι ζούμε στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης επειδή τα τελευταία 30 χρόνια η Χώρα –και κυρίως η κοινωνία- υπέστη περισσότερες ζημιές, υλικές και ηθικές, από τις ζημιές που υπέστη η Γερμανία από την συνθήκη των Βερσαλλιών ) το σενάριο δεν είναι δυστυχώς απίθανο…
Ας όψεται ο μακαρίτης που πολλοί ακόμη στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ακόμη  Μεγάλο Πολιτικό!!!
Καλά τα κατάφερε ο «Μεγάλος»!
 Ούτε οι Τούρκοι μπορούσαν να μας κάνουν μεγαλύτερη ζημιά!

19.9.12

ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ!!




Τελικώς η πληροφορία που διέδιδε ο μακαρίτης (Ανδρέας Παπανδρέου) και με αυτή είχε πείσει τους περισσότερους  Έλληνες, ότι δηλ. τα λεφτά  φυτρώνουν στα δέντρα απεδείχθη και αυτή (μαζί και με άλλες)  δυστυχώς ψευδής. Βρίσκονται όμως στις τσέπες των Ευρωπαίων φορολογουμένων (κυρίως των Γερμανών) και φαίνεται λίγο  δύσκολο να τους τα πάρουμε αφού μας αντιμετωπίζουν ως κακομαθημένους και αναξιοπρεπείς επαίτες!. Δεν είναι όμως και ακατόρθωτο.. Κάτι στο τέλος θα σκαρφιστούμε..



9.9.12

ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!



Η κ. Παπαρήγα σήμερα απείλησε ότι θα νεκρώσει την Ελλάδα!
Πιθανότερο όμως είναι (με αυτές τις διακηρύξεις) ότι θα νεκρώσει το πανίσχυρο άλλοτε Κ.Κ.Ε. που έχει πέσει πλέον δημοσκοπικώς κάτω από το 5%, (λιγότερο από το μισό της Χρυσής Αυγής ..) και φέρεται ως το 7ο κατά σειρά κόμμα ..
Ανταγωνίζεται και πλειοδοτεί στις ανοησίες και τους λαϊκισμούς του ΣΥΡΙΖΑ το Κ.Κ.Ε. αντί να προβάλλει σοβαρότητα..
Αντίστοιχα με την γραμμή του Ζαχαριάδη που, μετά την συντριβή του στο Γράμμο, ζήτησε από τους κομμουνιστές να κρατήσουν το όπλο παρά πόδα..
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!!

1.9.12

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΡΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ..


Από το news 247
  

«Το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο, με τη συμμετοχή 5.614 ατόμων, καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/08) στο Βόλο.
Στην παραλία της πόλης, υπό τους ήχους του Μίκη Θεοδωράκη και του θρυλικού Ζορμπά 5.614 άτομα κάθε ηλικίας ξέχασαν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και το έριξαν στο συρτάκι. Οι πρόβες που είχαν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες έπιασαν τόπο, οι χιλιάδες συμμετέχοντες χόρεψαν για 5 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο και...  στόχος επετεύχθη.
Η κριτής των βραβείων Γκίνες, που παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια, ανακοίνωσε ότι το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο μόλις καταγράφηκε, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς και ρίψη βεγγαλικών, που έκαναν τη νύχτα μέρα.»
Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν..
Φανταστείτε να κάνει τον γύρο του κόσμου η είδηση με την σχετική φωτογραφία που διασκεδάζουμε όταν έχουμε βγάλει δίσκο επαιτείας στους Ευρωπαίους φορολογουμένους …