ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


23.6.07

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ Η ΑΡΜΕΓΕ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ ΧΕΛΩΝΕΣ…


Στην σημερινή (23.6.2007) Καθημερινή στα Διεθνή και στο τρίστηλο με τον τίτλο ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ (σελ. 10) η κ. Μ. Σωνίδου σχολιάζει (με πηγή το REUTERS) και με υπότιτλο ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ. Γράφει λοιπόν « Η εκ πεποιθήσεως αποχή του Νικολά Σαρκοζί από το αλκοόλ αλλοιώνει το πραγματικό πρόσωπο της χώρας, διαμαρτύρονται οι Γάλλο οινοπαραγωγοί , σφοδρά απογοητευμένοι από την υπερβολική νηφαλιότητα του Προέδρου τους..» Για την συνέχει σας παραπέμπω στο ίδιο το σχόλιο..

Σε πρόσφατο κείμενο που δημοσίευσα (18.6.2007) με τίτλο ΣΥΦΙΛΙΔΟΣΗΜΟ περιλαμβάνεται και επιστολή του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (επί εποχής Σχεδίου Μάρσαλ) με την οποία καταγγέλλεται η Αμερικανική Αποστολή στην Ελλάδα επειδή αντιδρούσε στην επιβολή συφιλιδόσημου στα αντιβιοτικά υπέρ των ιατρών που ασχολούνταν με τα αφροδίσια νοσήματα αν και αυτοί έχασαν το ψωμί τους από την ανακάλυψη (από τον κακούργο τον Φλέμιγκ, πίσσα στα κόκαλα του!!) των φαρμάκων αυτών..

Χαίρε βάθος μωρίας αμέτρητον!!

Και ναι μεν λέγεται ότι «αν δεν υπήρχαν οι ιατροί ουδείς μωρότερος των διδασκάλων» πλην όμως σωστότερο είναι να λέγεται ότι «αν δεν υπήρχαν οι ιατροί ουδείς μωρότερος των Γάλλων οινοπαραγωγών..»

Δεν υπάρχουν σχόλια: