ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

20.2.11

ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩΚατά  την Εβραϊκή Μυθολογία (όπως μας την αποδίδει η Παλαιά Διαθήκη) οι επτά πληγές έπληξαν τους Αιγυπτίους επειδή κρατούσαν σκλαβωμένους  στην Χώρα τους τους Ισραηλίτες και δεν τους επέτρεπαν να γυρίσουν στην δική τους πατρίδα.
Σε εμάς σε μια μεγάλη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών οι Αθηναίοι πλήττονται όχι με επτά, αλλά με δέκα επτά πληγές, από τους παράνομους μετανάστες που απρόσκλητοι κατέκλυσαν και κατακλύζουν καθημερινώς την Χώρα μας. Οι περιοχές αυτές ερημώνονται και ερειπώνονται. Περιουσίες μικροαστών και μέσων αστών που δημιουργήθηκαν με κόπους μιας ζωής γίνονται καπνός. Η εγκληματικότητα εμποδίζει   την κυκλοφορία μόλις βραδιάσει. (Ούτε σουβλάκι στο χέρι δεν μπορείς να κρατάς στο χέρι σε μερικές περιοχές της οδού Πατησίων μόλις νυχτώσει. Θα στο κλέψουν , ακόμη κι΄ από το στόμα,  πεινασμένοι άνθρωποι. Όχι ότι στο DNA όλων των παράνομων μεταναστών υπάρχουν πιο αυξημένα τα γονίδια της εγκληματικότητας. Πεινούν οι άνθρωποι. Θα σου πάρουν 50€ έστω και αν χρειασθεί να σου κόψουν τον λαιμό. Η ζωή τους ή η ζωή σου). Αστυνόμευση  ανύπαρκτη. Ακατανόητη αδράνεια και τραγικά λάθη όλων των Κυβερνήσεων της τελευταίας 20ετίας με κορυφαίο την υπογραφή της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ μας έφτασαν εκεί που φτάσαμε. Και δεν κατεβήκαμε δυστυχώς ακόμη όλα τα σκαλοπάτια στην σκάλα του κακού...
Στην Αίγυπτο έπαυσαν οι επτά πληγές μόλις  άφησαν τους σκλάβους Εβραίους να γυρίσουν στην πατρίδα τους.
Σε εμάς δεν θα παύσουν πριν ή οι απρόσκλητοι παράνομοι μετανάστες γυρίσουν στις δικές τους.
Δεν είναι βεβαίως όλοι οι παράνομοι μετανάστες μη αφομοιώσιμοι. Σαν κανόνας που επιτρέπει εξαιρέσεις θα έλεγα ότι πχ οι Βαλκάνιοι μπορούν σιγά-σιγά να αφομοιωθούν. Φοβάμαι όμως ότι το ίδιο δεν συμβαίνει σαν κανόνας με τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες. Προέρχονται από κουλτούρες πολιτισμικές και θρησκευτικές εντελώς εχθρικές προς την Ευρωπαϊκή κουλτούρα την οποία μισούν, περιφρονούν και θέλουν να αντικαταστήσουν με τις καλλίτερες, όπως πιστεύουν ακράδαντα, δικές τους- και ξένες προς εμάς-  κουλτούρες. Τέλος σημασία στο μείγμα “melting pot” έχουν και οι αναλογίες. Διαχείριση μπορεί να κάνει μία  Ευρωπαϊκή κοινωνία, κατά την γνώμη μου, μέχρι το πολύ σε ένα 5% επί του συνολικού πληθυσμού της μελών άλλης θρησκευτικής και πολιτισμικής κουλτούρας. Όχι σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Δημοσίευση σχολίου