ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


19.9.12

ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ!!




Τελικώς η πληροφορία που διέδιδε ο μακαρίτης (Ανδρέας Παπανδρέου) και με αυτή είχε πείσει τους περισσότερους  Έλληνες, ότι δηλ. τα λεφτά  φυτρώνουν στα δέντρα απεδείχθη και αυτή (μαζί και με άλλες)  δυστυχώς ψευδής. Βρίσκονται όμως στις τσέπες των Ευρωπαίων φορολογουμένων (κυρίως των Γερμανών) και φαίνεται λίγο  δύσκολο να τους τα πάρουμε αφού μας αντιμετωπίζουν ως κακομαθημένους και αναξιοπρεπείς επαίτες!. Δεν είναι όμως και ακατόρθωτο.. Κάτι στο τέλος θα σκαρφιστούμε..



4 σχόλια:

Κ.Τ. είπε...

Αυτό δεν ήταν πληροφορία που μετέδιδε ο Α.Π., αλλά ισχυρισμός του. Ελπίζω όμως ότι εγνώριζε ότι τα λεφτά δεν φυτρώνουν στα δέντρα.

Unknown είπε...

Κ.Τ.
Συμφωνώ. Δεν ήταν πληροφορία αλλά ψευδής εν γνώσει ισχυρισμός του Α.Π.
Αυτός πίστευε-και δικαιώθηκε- ότι οι περισσότεοι Ελληνες θα το φάνε, όπως και έγινε!

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι το είχε φάει και ο γιος του και υπεστήριζε προεκλογικά το 2009 ότι λερφτά υπάρχουν..

Unknown είπε...

Ανώνυμε
Διατηρώ και κάποια επιφύλαξη πάντως μήπως πράγματι πίστευε ο Α.Π. ότι τα λεφτά φυτρώνουν στα δέντρα. Και μήπως επειδή δεν είχε βρεί ακόμη το δέντρο στο οποίο φύτρωναν αντί για φύλλα για να σώσει την κατάσταση εν τω μεταξύ δανειζόταν με την σέσουλα.
Το ίδιο άλλωστε έκανε και σε προσωπικό επίπεδο. Καταδανείστηκε από γνωστούς και φίλους και έφτιαξε την ροζ βίλλα της Εκάλης. Την βίλλα της αγάπης κατ΄ άλλους ή το κωλόσπι κατά τον μακαρίτη Γιαννόπουλο!!