ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


19.1.13

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ



Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Α. Τσίπρας στην προχθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Βουλής κατ΄ επανάληψη, αν και αρχηγός της παλαβής Αριστεράς, έκανε ευμενή αναφορά στους «νοικοκυραίους»!! Χρησιμοποίησε μάλιστα νομίζω και την γνωστή παροιμία «Αγαπά ο Θεός τον Κλέφτη, αγαπά όμως και τον νοικοκύρη»! (Όπως άλλωστε και ο κ. Βενιζέλος).
Ευχάριστο αλλά και περίεργο αφού σε όλα τα πλιάτσικα των τελευταίων ετών στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ υπεστήριζε τους πλιατσικολόγους και όχι τους νοικοκύρηδες.
Οι ανάγκες του ταξιδιού στις ΗΠΑ τον έπεισαν να αγαπά και τους νοικοκύρηδες ή μήπως στο πρόσφατο ταξίδι του στην Γερμανία ο κ. Σόϊμπλε, τον οποίο και είδε, του άλλαξε τα μυαλά;

6 σχόλια:

Κ.Τ. είπε...

Κατι μας είπες τώρα!
Αρχηγό της παλαβής Αριστςεράς δεν τον λές;
¨Οτι τούρχεται το λέει!!

Unknown είπε...

Κ.Τ.
Πρόκειται για κακέκτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου. Εγώ διακρίνω ήδη στο ΣΥΡΙΖΑ τους μελλοντικούς Τσοχαντζοπουλαίους, Κατσιφαραίους, Κουλούρηδες κλπ .
Η ιστορία επαναλαμβάνεται έστω και ως φάρσα ή τραγωδία.

Κ.Τ. είπε...

Χρίστο
Ούτε το ένα ούτε το άλλο!
Απλώς σαν τον Ανδρέα που μιμείται προσπαθεί να μαζέψει φήψους από όλο το εκλογικό φάσμα.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ είπε...

Κ.Τ.
Χωρίς να αμφισβητώ ότι τούρχεται το λέει, όπως γράφεις, πιστεύω πως ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει ο Τσίπρας από τον Σόϊμπλε ο οποίος του κοκκίνισε τα αυτιά από το τράβηγμα και γιαυτό θυμήθηκε τους νοικοκύρηδες..

Ανώνυμος είπε...

Για Τζουμάκα ποιον βλεπεις;

Unknown είπε...

Πολλούς!!