ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

12.10.14

ΕΠΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣΕΠΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.).


ΜΕΤΑ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ……
Ι. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΗ. «ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ». (ΑΡΧΑΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΒΟΥΛΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ).
ΙΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ. «NO FREE MEALS» (ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Μ. ΘΑΤΣΕΡ) Η " ΔΕΝ ΥΠΑΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ.(ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ..»).
ΙΙΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΗ. «Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ . ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ. ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..». (ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Μ. ΘΑΤΣΕΡ).
IV. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ. « Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΑΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ..» (ΛΑΪΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ).
V. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΜΠΤΗ. «ΤΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ». (ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ).
VI. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΤΗ.  «ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΠΑΙΤΗ (ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΠΑΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕ  ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ  ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΑΙΤΗ».. (ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΙΡΑΣ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ).

VΙΙ.  ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΒΔΟΜΗ. «TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣ, ΜΑΡΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ..».( ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ MOY EK ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ..).
Δημοσίευση σχολίου