ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

3.7.06

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!

Το πρόβλημα της κ. Μ. Γιαννάκου (αλλά και της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, της πλειοψηφία των φοιτητών και των διδασκόντων στα Α.Ε.Ι. και κυρίως των Ελλήνων φορολογουμένων) δεν είναι με τους φοιτητές αλλά με τους μικρούς και μεγάλους νταήδες (κομματικούς και μη) και με τις ομάδες καταλήψεως θέσεων που λυμαίνονται τα Α.Ε.Ι. και τα επιδοτούμενα προγράμματα. Η κ. Μ. Γιαννάκου, αν και θεωρείται ότι υπολογίζει λιγότερο το πολιτικό κόστος από άλλους συναδέλφους της, ετράπη σε άτακτο φυγή ενώπιον των τσαμπουκάδων, ακόμη και για πολύ τα μικρά και πολύ δειλά βήματα που επιχειρούσε με το νομοσχέδιο για τα Α.Ε.Ι.!!
Ο αγώνας της ήταν άνισος. Κατέληξε σε προσωπική της ήττα υπό την χλεύη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και μέρους του συμπολιτευόμενου (με την επισήμανση της εξαιρέσεως κυρίως της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και της ΕΣΤΙΑΣ) και όλου του αντιπολιτευόμενου τύπου και των Μ.Μ.Ε.(με ενεργό πάντως συμμετοχή και της κρατικής τηλεοράσεως) υπό την χαιρέκακη αδιαφορία πολλών στελεχών της Ν.Δ.! Ότι έπαθε δηλ. και ο δόλιος Αρσένης. Των οικιών ημών εμπιπραμμένων ημείς άδομεν!!
Που να βρεθεί Ηρακλής να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου στα Α.Ε.Ι.…. Ο Έλληνας φορολογούμενος θα πληρώνει για τα Α.Ε.Ι., θα πληρώνει, θα ξαναπληρώνει χωρίς αντάλλαγμα για τους φόρους του.. Και, χωρίς καν να αντιληφθεί τι συμβαίνει, στις δημοσκοπήσεις θα υποστηρίζει ως «προοδευτικός» πολίτης την αύξηση των δαπανών για την ανωτάτη παιδεία, δηλ. την αύξηση των φόρων του, και την «αυτονομία» και αυτοδιοίκηση των Α.Ε.Ι. Αυτοδιοίκηση που επιτρέπει στους απεργούντες διδάσκοντες να λαμβάνουν πλήρεις τις αποδοχές τους και για το διάστημα ακόμη της απεργίας… και στους «φοιτητές» να λεηλατούν (με τίνος άραγε προτροπή;) ακινδύνως (λόγω πανεπιστημιακού ασύλου) τα γραφεία των μη συνοδοιπόρων καθηγητών!!
Δυστυχώς στο παιχνίδι «το ένα χέρι πάνω στο άλλο τίνος είναι το παραπάνω» το παραπάνω χέρι δεν είναι του φορολογούμενου!!!
Δημοσίευση σχολίου