ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

31.7.06

Ε.Α.Μ. ΚΑΙ ΧΕΖΜΠΟΛΑΤο Ε.Α.Μ. πολέμησε τους Γερμανούς με αληθινή –και κρυφή- επιδίωξη την επιβολή στην Ελλάδα καθεστώτος κομμουνιστικής επαναστατικής δικτατορίας του προλεταριάτου μετά το τέλος του πολέμου.

Η Χεζμπολά πολεμά το Ισραήλ με αληθινή –και φανερή- επιδίωξη την αντικατάσταση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στο (μόνο δημοκρατικό κράτος της Μέσης Ανατολής) Λίβανο από θεοκρατικό καθεστώς με επικεφαλής μουλάδες και Αγιατολαχ.

Το Ε.Α.Μ. έκανε άχρηστες και ανήκουστες θηριωδίες σε βάρος Γερμανών αιχμαλώτων για να επιτύχει ακόμη μεγαλύτερες κτηνωδίες εκ μέρους τους και να συσπειρώσει έτσι γύρω του μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Η Χεζμπολά τοποθετεί τους εκτοξευτές πυραύλων δίπλα από τα φυλάκια του Ο.Η.Ε. και από καταυλισμούς αμάχων για να προκαλέσει μεγαλύτερα αντίποινα από το Ισραήλ με προφανή κέρδη στην διαμόρφωση της τοπικής αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης.

Και οι Γερμανοί και οι Ισραηλίτες «κατάπιαν αμάσητο το δόλωμα» και έπαιξαν το παιχνίδι του Ε.Α.Μ. και της Χεζμπολά αντιστοίχως..
Δημοσίευση σχολίου