ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


5.11.06

ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ…


Τι διεστραμμένη και αυτή η Βουλγάρα (16 ετών!!) μαθήτρια στο υπό κατάληψη λύκειο της Αμαρύνθου Ευβοίας!!!

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΩΤΗ.
Ανάγκασε με χρήση βίας ή με απειλή χρήσης βίας συμμαθητές της να την «βιάσουν» ομαδικώς στις τουαλέτες του σχολείου της!

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.
Ανάγκασε με χρήση βίας ή με απειλή χρήσης βίας και άλλους συμμαθητές της και συμμαθήτριες της να παρίστανται στον εκούσιο «βιασμό» της!

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΡΙΤΗ
Ανάγκασε με χρήση βίας ή με απειλή χρήσης βίας τους συμμαθητές της και τις συμμαθήτριες της οι οποίοι παρίσταντο να βιντεοσκοπήσουν τον εκούσιο «βιασμό» της!

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Ανάγκασε με χρήση βίας ή με απειλή χρήσης βίας τους συμμαθητές της και τις συμμαθήτριες της οι οποίοι την βιντεοσκόπησαν να μεταδώσουν το βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα σε όλους σχεδόν τους άλλους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου τους οποίους δεν μπόρεσε να αναγκάσει να παρασταθούν στον τον εκούσιο «βιασμό» της!

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΠΕΜΠΤΗ
Ανάγκασε με χρήση βίας ή με απειλή χρήσης βίας τον ιερό και πάνσεπτο σύλλογο των διδασκόντων του σχολείου της να αποβάλλει (ευτυχώς επί πενθήμερο μόνο!!, επρυτάνευσε επί τέλους η λογική!!) τους «βιαστές» της και τους θεατές του εκούσιου «βιασμού» της!
Την ίδια δε επίσης επί πενθήμερο μόνο δυστυχώς!

ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΕΚΤΗ
Και η κορωνίδα της διαστροφής της!! Εμήνυσε τους «βιαστές» της και τους θεατές του εκούσιου «βιασμού» της! Ενώ τόσα άλλα αληθινά θύματα αληθινών βιασμών στα υπό κατάληψη σχολεία δεν έβγαλαν τσιμουδιά για να προστατεύσουν τις ιερές έννοιες της καταλήψεως και της εκπαιδευτικής κοινότητος. («Τα εν οίκω μη εν δήμω!»).

(Κατά τα πορίσματα της εγκληματολογίας σε 100 βιασμούς καταγγέλλονται μόνον οι 6! Και προκειμένου περί ανηλίκων θυμάτων η αναλογία είναι ακόμη μικρότερη!! ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: