ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

20.4.08

ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!


Οι δημοσιογράφοι της τηλεοράσεως δεν είναι συνήθως από εκείνους που γνωρίζουν καλά Ελληνικά.
Οι αθλητικογράφοι είναι οι πιο ανελλήνιστοι. Βλ. και παλαιότερα κείμενά μου πληκτρολογώντας την λέξη-κλειδί ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Των κρατικών καναλιών οι πιο ανελλήνιστοι από όλους… Έχουν προσληφθεί τώρα ή/και στο παρελθόν με κομματικές διαδικασίες.
Η βαρεία κληρονομιά του Γιάννη Διακογιάννη σε Ελληνικά, σε γνώσεις, σε ήθος και σε σοβαρότητα δυστυχώς έμεινε χωρίς συνέχεια..
Άκουγα σήμερα στην ΝΕΤ την περιγραφή του αγώνος Ολυμπιακού-Ηρακλή από κάποιο υπάλληλο του κ. Κόκκαλη. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν..
Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς ανώτερος και δεν χρειαζόταν βοήθεια από διαιτητές και από σχολιαστές..
Όταν τελείωσε ο αγώνας με νίκη του Ολυμπιακού (3-1) ο εκφωνητής απένειμε κατ΄ επανάληψη και τον τίτλο του Πρωταθλητού στον Ολυμπιακό χωρίς να μνημονεύσει ότι αύριο αναμένεται η απόφαση του Πανευρωπαϊκού Αθλητικού Δικαστηρίου στην Ελβετία η οποία θα κρίνει ποιος είναι ο Πρωταθλητής. Αν δηλαδή ο Ολυμπιακός (που κέρδισε στα χαρτιά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αγώνα που έχασε στο γήπεδο!!) θα εξακολουθήσει να θεωρείται νικητής όπως τον ανεκήρυξαν τα όργανα της ΕΠΟ.
Το κλου όμως της βραδιάς είναι ότι ο εκφωνητής αναφερόμενος στις ζωηρές επευφημίες των οπαδών του Ολυμπιακού στο τέλος του αγώνα τις εχαρακτήρισε ως εκκωφαντική εικόνα..
Κινούμενος στο ίδιο πνεύμα με αυτόν μπορώ να χαρακτηρίσω τα Ελληνικά του ως εκκωφαντική βλακεία;
Δημοσίευση σχολίου