ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


11.9.09

ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΦΙΛΟΥ!!


Αναφέρομαι βεβαίως στον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κ. Σημίτη από τον παραλήπτη του δακτυλίου της διαδοχής κ. Γ. Α. Παπανδρέου.

2 σχόλια:

Locus Publicus είπε...

Και χωρίς την επεξήγηση, θα είχαμε πλήρως αντιληφθεί περί ποίου ο λόγος. Εχω βέβαια την διαίθηση πως θα επακολουθήσουν και άλλα. Μετά τις εκλογές, ο κ. Καραμανλής θα πρέπει να κοιμάται με την πλάτη στον τοίχο.

Τις ευχές μου:)

Unknown είπε...

Locus publicus
Στην Αρχαία Περσία η αχαριστία εθεωρείτο ως αξιόποινο αδίκημα. Στις σύγχρονες κοινωνίες η αχαριστία, αν και έχει και νομικές συνέπειες (πχ δικαίωμα του δωρητού προς ανάκληση της δωρεάς) εν τούτοις κατά βάση αξιολογείται στην σφαίρα της ηθικής.
Ενδιαφέρον για την ταύτιση του κ. Βουλγαράκη."Οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό". Στην πραγματικότητα δίκαιο και ηθική είναι κύκλοι αλληλοτεμνόμενοι και επομένως μη ταυτιζόμενοι απολύτως.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση (κρίση μου είναι, δεν έχω πληροφορίες) νομίζω οτι ο ΓΑΠ του την είχε στημένη του κ. Σημίτη για να τον εξωπετάξει από το κόμμα. Τον κοίμιζε μέ αόριστες υποσχέσεις, όπως ο πατέρας του τον Κ. Καραμανλή το 1985 που έβαλε τελικώς τον κ. Χρ. Σαρτζετάκη Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο ΓΑΠ απλώς ενδιεφέρετο να τηρήσει τα προσχήματα,να εκνευρίσει τον κ. Κ. Σημίτη (ο οποίος είχε μασήσει τις υποσχέσεις και δεν θα πίστευε ασφαλώς σε τέτοια αχαριστία) ώστε να τα βροντήξει ο ίδιος για έχει άλλοθι ο ΓΑΠ στους αφελείς και κυρίως στους υποκριτές Πασόκους.
Η απορία μου είναι γιατί η ΝΔ μία τόσο ογκώδη αισχρή συμπεριφορά δεν την καθιστά παντιέρα της;