ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

20.9.09

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Άντε και να γίνω Πρωθυπουργός..
Όχι για εμένα!!
Για την καημένη την μανούλα μου βρε παιδιά !!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ δεν άκουσα να μετέχει ο κ. Άλεξ Ρόντος. Προφανώς είναι απησχολημένος στην Γεωργία ως Σύμβουλος του εκεί Πρωθυπουργού. Πιθανόν και να επιστρέψει ως Σύμβουλος του νέου Πρωθυπουργού μας. Ποιος είναι ο κ. Ρόντος; Μα ο επίσημος υπερσύμβουλος του ΓΑΠ όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών που είχε, μεταξύ των άλλων, την αποκλειστική ευθύνη της χρηματοδοτήσεως των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων(παράς με την σέσουλα..) κλπ μυστικών κονδυλίων. Αν δεν τον γνωρίζετε σας παραπέμπω στην Καθημερινή της 17/8/2009 της οποίας συνιστώ ενθέρμως την ανάγνωση.
Αυτό που μου έκανε την πιο αλγεινή εντύπωση στην σημερινή συνέντευξη του ΓΑΠ στην Καθημερινή είναι η παραδοχή του στην εμπλοκή της Χώρας μας στην παγίδευση του Μιλόσεβιτς στις συμφωνίες του Ντεϊτον, στις οποίες έπαιξε κύριο ρόλο ο κ. Άλεξ Ρόντος.
Γράφει τότε η Καθημερινή. «Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνάντηση που είχαν λίγα χρόνια αργότερα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Κόλιν Πάουελ με τον κ. Γ. Παπανδρέου, ο υπεύθυνος για θέματα νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Φρίντμαν είπε για τον παριστάμενο κ. Ρόντο: «Υπουργέ, είναι ο άνθρωπός μας στα Βαλκάνια, και αυτός που έριξε τον Μιλόσεβιτς».
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_17/08/2008_281496
Δημοσίευση σχολίου