ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


29.12.09

Univers... and the greek universe: Εμπρός της γης οι κολασμένοι!

Univers... and the greek universe: Εμπρός της γης οι κολασμένοι!κ
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΤΑ;
ΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

3 σχόλια:

athinovio είπε...

Ο universe έχει δίκιο κατά τη γνώμη μου, καθώς και όσοι κατέθεσαν τς πινακίδες τους. Επίσης υποστηρίζω όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια σε ορισμένες κακοδιατηρημένες οδούς, όπου οι εταιρείες έχουν ξεκινήσει την είσπραξη χωρίς να έχουν αρχίσει ακόμα τα έργα για τα οποία γίνεται η είσπραξη...

Ο εκβιασμος "πληρώστε αλλιώς δεν ζείτε" είναι ανήθικος, ειδικά τη στιγμή που εκκρεμούν τόσα σκάνδαλα και είδικότερα τη στιγμή που όλες οι εισφορές (από τις υψηλότερες στην Ευρώπη) έχουν γίνει καταθέσεις στην ελβετία και το ξέρουν όλοι, και μάλιστα μςα υπόσχονται κι άλλες φοροεπιδρομές...

Ας πληρώσει και κανένας άλλος, γιατί ο κύκλος του χρήματος και του κέρδους τελειώνει μόλις αδειάσει η τσέπη του φτωχού. Και δυστυχώς, ενώ άλλοτε μπορούσε κανείς να στραφεί σε άλλες, ευρωπαικές πχ αγορές, τώρα η δυσπραγία είναι παγκόσμια, οπότε ούτε κι από εκεί υπαρχει ελπίδα.

Ας το δούν σαν επένδυση οι προδότες εκεί στη Γερμανία και στα λουξεμβούργα

athinovio είπε...

Δεν θα ήθελα να παραλείψω τους προδότες που δρούν στην ελλάδα και μάλιστα ήταν υποτίθεται και εκλεγμένοι από τους έλληνες. Το θυμόμαστε ακόμα παρόλο που έχουν περάσει παραπάνω από δέκα χρόνια και δε γελάμε καθόλου!

Locus Publicus είπε...

Δεν καταννοώ με ποιά λογική, ο πατέρας μου καλείται να πληρώσει 820 ευρώ για ένα αυτοκίνητο ηλικίας 20 ετών. Τα τέλη κυκλοφορίας στην Αμερική που ζώ, αποτελούν έναν φόρο που αγγίζει 5% της αξίας του αυτοκινήτου. Τέλη αυτοκινήτων με βάση περιβαντολογικά κριτήρια είναι εφεύρεση, και αποτελεί αυτό που λέει η Αθηνά πληρώστε αλλιώς δεν ζείτε". Με την (μηχαν)οργάνωση που έχει το σύστημά μας, αν ο Γεώργιος καταφέρει να συλλέξει φόρους, εμένα να μου περάσουν ενα κουδούνι στο λαιμό, και να με σύρουν στην αγορά.