ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


14.5.11

ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ!!



Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (τι καραγκιοζιλίκια και αυτά με την αλλαγή των τίτλων των Υπουργείων!) κ. Χρ. Παπουτσής απείλησε με διάλυση τα ΜΑΤ και τις ομάδες Ζ και ΔΙΑΣ επειδή «έχουν δημοκρατικό έλλειμμα»!!!!
Μήπως ο κ. Υπουργός έχει «νοητικό έλλειμμα»;
Όχι βεβαίως!
Ο κ. Υπουργός διαθέτει «Πασοκικό περίσσευμα»!
Το ΠΑΣΟΚ όταν βρίσκεται στην Κυβέρνηση λεηλατεί τους ψήφους των αφελών αριστερών υποδυόμενο ταυτοχρόνως και την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση!!
Όπως ο καραγκιοζοπαίχτης υποδύεται ταυτοχρόνως και τον Καραγκιόζη και τον Χατζηαβάτη!!
Αθάνατο ΠΑΣΟΚ!!
Εάν έπρεπε να κατηγορήσει κανείς την Αστυνομία θα την χαρακτήριζε όχι με «δημοκρατικό έλλειμμα» αλλά με «αστυνομικό έλλειμμα».
Αναμενόμενο από τότε που οι Αξιωματικοί μπαίνουν στις Σχολές της με Πανελλαδικές εξετάσεις!!

6 σχόλια:

Locus Publicus είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Πασοκικά μυστήρια Κύριε Βαρδάκα, απέραντη κομματική σκέψη. Και κυβέρνηση και αντιπολίτευση!

Εβγαλε ο άνθρωπος στη σέντρα τα όργανα που εφαρμόζουν την πολιτική του. Θα τους επανιδρύσει!

Μεταξύ μας κύριε Βαρδάκα, επειδή είμαι κάτοικος Αμερικής, και επειδή εδώ υπάρχει αληθινή αστυνομία που έχει απο καιρό επανιδρυθεί, άν στις εδώ διαδηλώσεις έπεφταν μολότωφ, θα έκλαιγε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Το έχω ξαναπεί και ίσως ακούγομαι λίγος γραφικός, αλλα στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάν αστυνομία, μόνον ενα περιφερόμενο δημοσιουπαλληλίκι.

Unknown είπε...

Πράγματι στις ΗΠΑ υπάρχει Αστυνομία.
Και το απέδειξε θεαματικά προ ολίγων ωρών η σύλληψη του Στροςς Καν!
Εδώ όχι μόνον τα ΜΜΕ, αλλά και η Αστυνομία ακόμη, υπεβάθμισε το επεισόδιο της επίθεσης με μολότωφ στο Α/Τ Εξαρχείων.
Και μόλις σήμερα, για να προετοιμάσουν ίσως -το απεύχομαι- την κοινή γνώμη για τον, τυχόν, ενδεχόμενο, θάνατο του ανθοπώλη, θύματος των μολότωφ, δηλώνουν για πρώτη φορά ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη!! Ενώ δείχνουν ταυτοχρόνως και ξαναδείχνουν τους Αστυνομικούς να δέρνουν (κακώς) ένα πεσμένο πρόσωπο, για τον οποίο δεν μας λένε πάντως αν ήταν κουκουλοφόρος ή όχι!

Λωτοφάγος είπε...

Το γιατί συνέλαβαν τον Στρος Καν, διαλύοντας τις ελπίδες του για το προεδριλίκι, μένει να αποδειχθεί! Για την ακρίβεια, θα φανεί υπέρ τίνος δούλεψαν και γιατί.
Όσο για τους μπαχαλάκηδες -επειδή προφανώς δεν έχετε πάει σε διαδήλωση ποτέ- είναι πασίγνωστο ότι αφήνονται να καταστρέφουν, μέχρι που κάποια στιγμή τα ΜΑΤ κάνουν έφοδο και σπάνε στο ξύλο άοπλους και ειρηνικούς ανθρώπους! Ποτέ δεν δέρνουν τους μπαχαλάκηδες. Κι αν τους συλλάβουν, σε λίγο τους αφήνουν.
Γιατί; Μια έρευνα στο διαδίκτυο θα σας δείξει φωτογραφίες με δήθεν κουκουλοφόρους που βγαίνουν από κλούβα ή συνεννοούνται σε απόμερες γωνιές με ματατζήδες.
Το παραμύθι των κουκουλοφόρων δεν έχει λύκο πλέον!

Unknown είπε...

Λωτοφάγε
Επειδή νομίζω ότι βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά πιστεύω ότι η απομάκρυνση του Στρώςς Καν από το ΔΝΤ και η μη εκλογή του στην Γαλλική Προεδρία (κυρίως το δεύτερο) δεν είναι δυτυχώς επωφελή για την Χώρα μας.. Για λόγους φοβάμαι που υπερβαίνουν τα "φιλελληνικά" και "σοσιαλιστικά" αισθήματα του πάμπλουτου Στρως Καν! Όπως και οι τεχνητές απομακρύνσεις του Άγκνιου από την Αντιπροεδρία και του Νίξον από την Προεδρία στις ΗΠΑ!

Πάντως για τον Στρωςς Καν ο κουμπάρος μου, και νουνός της κόρης μου και εμείς της δικής του, Γάλλος ψυχίατρος-ψυχαναλυτής και μαθητής του Lacan, μού έλεγε το Πάσχα, ευρισκόμενος στην Ελλάδα, διάφορες πικάντικες ιστορίες..
Κατέληγε δε "cet homme est un faune"!!
Μακάρι να είναι ψέμματα! Αλλά δυστυχώς φαίνεται να είναι αλήθεια!! Και τα Γαλλικά Μ.Μ.Ε. το παραδέχονται ήδη!
Σε διαδηλώσεις μετά τα φοιτητικά μου χρόνια πράγματι ουδέποτε πήγα!
Δεν αντιλαμβάνομαι πως η καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, οι λεηλασίες, το κλείσιμο των δρόμων,(ακόμη και στο ΕΚΑΒ!!), η νέκρωση των συναλλαγών, η πληρωμή υπερωριών στους Αστυνομικούς, η εξαγωγή συναλλάγματος για την προμήθεια χημικών, το χάσιμο ημερομισθίων κλπ μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο αυτού του τόπου!!
Στον μύθο των μεταμφιεσμένων σε κουκουλοφόρους αστυνομικούς δεν πιστεύω!!
Θυμάμαι πάντως ότι όταν οι κουκουλοφόροι έκαψαν ενσυνειδήτως ζωντανούς τους τρεις υπαλλήλους της ΜΑΡΦΙΝ αυτό έγινε υπό τις ιαχές του ωργανωμένου μπλοκ που περνούσε που φώναζε "Να καείτε, να καείτε αφού δεν απεργείτε", "Να καείτε μαλάκες απεργοσπάστες" κλπ κλπ.
Δεν μνημονεύω το όνομα του μπλοκ που περνούσε επειδή είναι γνωστό!!

Λωτοφάγος είπε...

Το ακούσατε με τα αφτιά σας ή σας το είπαν;
Διότι περνούσα από την καιόμενη Μαρφίν με το συγκεκριμένο μπλοκ και δεν άκουσα κάτι τέτοιο. Να είστε σίγουρος πως, σε αντίθετη περίπτωση, θα γινόμουν από τους χειρότερους εχθρούς του ΣΥΡΙΖΑ!

Αντίθετα, έβλεπα στις παρόδους της Σταδίου τους μπαχαλάκηδες να σπάνε βιτρίνες άνετοι!
Αν θέλετε, μπορείτε να ανατρέξετε στη δική μου περιγραφή εκείνης της φοβερής μέρας:
http://lotofagus.blogspot.com/2010/05/blog-post_4349.html

Unknown είπε...

Λωτοφάγε
Το έπαιξαν εκείνες τις ημέρες, για λίγο όμως, στις τηλεοράσεις με κάποιο τεχνικό ξεκαθάρισμα του ήχου. Εκεί το άκουσα.
Δεν γνωρίζω ποιο μπλοκ περνούσε.
Άκουσα ότι ήταν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς να το γνωρίζω ασφαλώς.