ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


10.5.11

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!




Στις 5 σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου τρεις δολοφόνοι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου με πολλαπλές μαχαιριές έναν Έλληνα 40 ετών και του άρπαξαν την κάμερα που κρατούσε..

Το θύμα πήγαινε να παραλάβει το αυτοκίνητο του από parking   για να μεταφέρει την γυναίκα του στο μαιευτήριο προκειμένου αυτή να γεννήσει και είχε μαζύ του την κάμερα για να αποθανατίσει τις ωραίες στιγμές.

Η περιοχή (μερικά λεπτά της ώρας από το Μουσείο και το Πολυτεχνείο) κυριαρχείται από πεινασμένους λαθρομετανάστες.

Σού παίρνουν το σουβλάκι από το στόμα μου είχε πει κάτοικος της περιοχής!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

Και τι να πω για τους συντάκτες του νόμου 3386/2005 (Παυλόπουλος και Καμίνης ως Συνήγορος του Πολίτου διορισμένος επί Κυβερνήσεως Ν.Δ.)  που ρυθμίζει τις άδειες παραμονής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!!

Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ο πιο φιλελεύθερος αντίστοιχος νόμος στον κόσμο!

Δένει χεροπόδαρα τις εξουσίες των Ελληνικών Αρχών και ορίζει μπάτε σκύλοι αλέστε κι΄ αλεστικά μην δίνετε!!

Μας αξίζουν ως κοινωνία θερμά συγχαρητήρια!!




13 σχόλια:

Unknown είπε...

Να διορθώσω τον τίτλο;
Ο Θεός να μας λυπηθεί..
Εξέφρασε και ο Δήμαρχος Αθηναίων την βαθειά του θλίψη και την οργή του!
Λυπάμαι! Θεωρώ τα δάκρυα του κ. Καμίνη κροκοδείλια..

Univers είπε...

Η Ελλάδα Συνασπιστο-ποιήθηκε...

squarelogic είπε...

η Ελλάδα θα μουσουλμανοκρατείται ταχύτατα λόγω των AΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΆ ΑΝΤΊΘΕΤΩΝ TRENDS στις γεννήσεις,εκτός αν η επερχόμενη πείνα εκδιώξει ιδία θελήσει αρκετούς λαθρομετανάστες.
Πάντως δεν ξέρω κανένα ευνομούμενο ευρωπαικό κράτος που να υπάρχει κανα εκατομύριο λαθραίοι μετανάστες των οποίων οι Αρχές αγνοούν στοιχεία-τόπο διαμονής-τρόπο βιοπορισμού!
Αλλο ενα επίτευγμα των πολιτικών μας,για το οποίο τους συνταξιοδοτούμε πλουσιοπάροχα!

Unknown είπε...

Univers
Δυστυχώς η ευθύνη δεν είναι μόνον του Συνασπισμού.
Μπορεί να επηρέασε ο Συνασπισμός αλλά δεν είναι αυτός που θέσπισε το απαράδεκτο σημερινό νομικό καθεστώς που έδεσε τα χέρια της Διοικήσεως και της Αστυνομίας.
Ούτε ο Συνασπισμός αποναρκοθέτησε την μεθόριο.
'Ολα αυτά έγιναν από πολιτικάντηδες των δύο μεγάλων κομμάτων που απορώ γιατί φοράνε παντελόνια αφού δεν έχουν να κρύψουν τίποτε!

Unknown είπε...

Squarelogic
Δυστυχώς αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα σε όλη την Ευρώπη! Με την εξαίρεση της Ελβετίας ίσως που δεν είναι ίσως το καλύτερο μέρος του κόσμου για να ζείς είναι όμως το μόνο πολιτισμένο!

Στην Ελλάδα τα πράγματα πάντως είναι χειρότερα!
Ούτε η κοινωνία σε μεγάλο μέρος της ούτε οι Πολιτικοί της έχουν αντιληφθεί ότι δεν υφιστάμεθα μετανάστευση αλλά γενική εισβολή..

Αν μεγεθύνεις τον χάρτη της Ευρώπης που έχω ως φωτογραφία θα εις την μελλοντική δημογραφική και πληθυσμιακή εξέλιξή της.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν μπορώ να συλλάβω το μέγεθοσ της κτηνωδίας.
Τρία πεινασμένα κτήνη να περιτριγυρίζουν στο κέντρο της Αθήνας στις 6 το πρωϊ περιμένοντας να βγεί κάποιο θύμα από το σπίτι του για να το κατασφάξουν σαν κοτόπουλο για λίγα ευρώ!!

Unknown είπε...

Ανώνυμε
Δυστυχώς με την Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ οι ανεκδιήγητοι τότε Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών συμφώνησαν στην αρχή ο πεινασμένος λύκος να μένει μόνο στο μαντρί που μπήκε πρώτα!

Unknown είπε...

Συμπληρώνω:
Όταν εξεδόθη ο Κανονισμός 343/2003 του Συμβουλίου (που θεσμοθέτησε την συνθήκη Δουβλίνο Ι) η χώρα μας είχε Πρωθυπουργό τον κ. Κ. Σημίτη και Υπουργό Εξωτερικών τον κ. Γ.Α.Παπανδρέου.
Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι καταφθάνουν επισήμως, πλην των λαθρομεταναστών των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καθημερινώς στην Χώρα μας με ναυλωμένα αεροπλάνα, κυρίως από την Ολλανδία, δεκάδες άλλων λαθρομεταναστών για τους οποίους τα κράτη που τους απελαύνουν υποστηρίζουν ότι μπήκαν στην Ε.Ε. μέσω Ελλάδος!!
Και εις ανώτερα!

Unknown είπε...

Λάθος. Η Συνθήκη είναι Δουβλίνο ΙΙ και όχι Δουβλίνο Ι, όπως έγραφα στο αμέσως προηγούμενο σχόλιό μου από λάθος δακτυλογράφηση.

Univers είπε...

Η ευθύνη βεβαίως και δεν είναι του Συνασπισμού. Όλο το πολιτικό φάσμα έχει συνασπιστο-ποιηθεί, εκφράζοντας τα αριστερίστικα διεθνιστικά αντανακλαστικά μιας δυναμικής μειοψηφίας των Ελλήνων.

Unknown είπε...

Univers
Πραγματικά τα μιαλά του τότε Πρωθυπουργού (Κ. ΣΗΜΙΤΗ)και του τότε Υπουργού Εξωτερικών (Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) που υπεγραψαν την συνθήκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ πρέπει να είναι κοτίσια!!
Ο λαίκισμός όμως του δημοσιογραφικού κόσμου έχει στρέψει τούς ανεγκλέφαλους (σημαντικό μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας) στην παράνοια!!
Και τα κόμματα, αν και πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, ως "πολυσυλλεκτικοί" οργανισμοί ψήφων σπεύδουν να υιοθετήσουν, προς αποφυγή πολιτικού κόστους, την κάθε είδους ανοησία!
Όταν βλέπουν το πολιτικό εκκρεμές να αλλάζει κατεύθυνση, αντί να επιχειρήσουν να μεταβάλλουν την πορεία του εκκρεμούς και να το κρατήσουν αριστερά ή δεξιά (όπου τέλος πάντων βρίσκονται)το καβαλάνε και το ακολουθούν είτε για να μη χάσουν την εξουσία είτε για να κατασκτήσουν την εξουσία!!

Ανώνυμος είπε...

Hi - I am certainly delighted to find this. great job!

Ανώνυμος είπε...

Hi - I am really happy to discover this. great job!