ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

25.6.11

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Το ΠΑΣΟΚ δεν παύει να με καταπλήσσει!
Τροτσκίζει ως Αντιπολίτευση!
Σταλινίζει ως Κυβέρνηση!
Δύο σε ένα!!
Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, επί Κυβερνήσεως Ν.Δ.,  ηγήθηκε επιτυχούς «μπούκας» της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δ.Σ. της ΔΕΗ για να εμποδίσει την λήψη  μη αρεστής αποφάσεως στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σχετικά με την κατάρτιση  συμβάσεως με την οποία υπεστήριζε ότι εκχωρείται μέρος του έργου της. Και μάλιστα  όταν η ΔΕΗ είχε τον καλύτερο manager στην ιστορία της. Τον κ. Τάκη Αθανασόπουλου, manager διεθνούς εμβελείας..
Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με το μνημόνιο ως Υπουργός Οικονομικών εδέχθη να ιδιωτικοποιήσει την ΔΕΗ )δηλαδή να πουλήσει ολόκληρη την επιχείρηση), με τιμή μετοχής πολλές φορές μικρότερη από την εποχή της «μπούκας» και τώρα ως Υπουργός Ενέργειας συντομότατα θα υλοποιήσει την δέσμευσή του.
Το ΠΑΣΟΚ, ως Αντιπολίτευση, έσπειρε άνεμους, αλλά τις θύελλες  τώρα δυστυχώς θερίζει ο Ελληνικός Λαός!
Οι τότε «συμ-μπουκαδόροι» του κ. Γ. Παπακωνσυταντίνου ανεβάζουν, και κυρίως κατεβάζουν,  κατά βούληση τους διακόπτες του ηλεκτρικού ρεύματος.
Και ο Ελληνικός Λαός παραμένει ανυπεράσπιστος όμηρος της συντεχνίας των διορισμένων κυρίως από το ΠΑΣΟΚ βλαχοποιμένων και βλαχοποιμενίδων που διοικούν την ΔΕΗ ως τιμάριό τους..
Δημοσίευση σχολίου