ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


25.6.11

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ


Το ΠΑΣΟΚ δεν παύει να με καταπλήσσει!
Τροτσκίζει ως Αντιπολίτευση!
Σταλινίζει ως Κυβέρνηση!
Δύο σε ένα!!
Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, επί Κυβερνήσεως Ν.Δ.,  ηγήθηκε επιτυχούς «μπούκας» της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δ.Σ. της ΔΕΗ για να εμποδίσει την λήψη  μη αρεστής αποφάσεως στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σχετικά με την κατάρτιση  συμβάσεως με την οποία υπεστήριζε ότι εκχωρείται μέρος του έργου της. Και μάλιστα  όταν η ΔΕΗ είχε τον καλύτερο manager στην ιστορία της. Τον κ. Τάκη Αθανασόπουλου, manager διεθνούς εμβελείας..
Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με το μνημόνιο ως Υπουργός Οικονομικών εδέχθη να ιδιωτικοποιήσει την ΔΕΗ )δηλαδή να πουλήσει ολόκληρη την επιχείρηση), με τιμή μετοχής πολλές φορές μικρότερη από την εποχή της «μπούκας» και τώρα ως Υπουργός Ενέργειας συντομότατα θα υλοποιήσει την δέσμευσή του.
Το ΠΑΣΟΚ, ως Αντιπολίτευση, έσπειρε άνεμους, αλλά τις θύελλες  τώρα δυστυχώς θερίζει ο Ελληνικός Λαός!
Οι τότε «συμ-μπουκαδόροι» του κ. Γ. Παπακωνσυταντίνου ανεβάζουν, και κυρίως κατεβάζουν,  κατά βούληση τους διακόπτες του ηλεκτρικού ρεύματος.
Και ο Ελληνικός Λαός παραμένει ανυπεράσπιστος όμηρος της συντεχνίας των διορισμένων κυρίως από το ΠΑΣΟΚ βλαχοποιμένων και βλαχοποιμενίδων που διοικούν την ΔΕΗ ως τιμάριό τους..

6 σχόλια:

ria είπε...

απαράδεκτοι! απαράδεκτοι!!!

με ποιο δικαίωμα στερούν από το λαό το αγαθό του ηλεκτρισμού;

τώρα δα να ιδιωτικοποιηθεί. αυτήν τη στιγμή.

Λωτοφάγος είπε...

Δυστυχώς...
Εξάλλου, οι αιτίες της κρίσης είναι η εξής μία: ΠΑ(νελλήνιο)ΣΟΚ!

Unknown είπε...

Ρια
Το κακό είναι ότι η άμεση ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα φέρει τώρα έσοδα 4-5 φορές λιγότερα από ότιεάν θα γινόταν προ 2 περίπου ετών.
Θα συμβεί δηλ. ότι συνέβη με τις "ιδιωτικοπιήσεις" (κλοπές) επί Γέλτσιν στην Ρωσία.
Εκτός εάν αυτό προέβλεπε -και προβλέπει- το σχέδιο!!

Unknown είπε...

Λωτοφάγε
Το ΠΑΣΟΚ (ή μάλλον ο Α. Παπανδρέου)εισήγαγε το ηθικό aids στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα και κατ' επέκταση στη Ελληνική κοινωνία. Μέχρι τότε υπήρχε βεβαίως βλεννόροια, σύφιλις, κονδυλώματα κλπ.
Όχι όμως aids!
Έκτοτε λόγω των πολλών επιγαμιών,(άλλη λέξη θα ήταν πιο ακριβής)η νόσος κατέκλυσε και εμόλυνε όλο σχεδόν το πολιτικό σύστημα και το μεγαλίτερο μέρος της Ελληνικής Κοινωνίας.

glam είπε...

Άλλη μια , από τις πολλές, αδίστακτες συμμορίες που λυμαίνονται βασικούς τομείς της οικονομίας και τις απομυζούν έως εσχάτων

Unknown είπε...

Glam
Εαν ο φορολογούμενος και ο καταναλωτής στην Ελλάδα είχαν γλυτώσει από τις κλοπές, τις σπατάλες, την μη παραγωγικότητα και τις επιχορηγήσεις προς Ολυμπιακή Αεροπορία, ΟΣΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΗΛΠΑΠ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ, ΕΥΔΑΠ κλπ παρά τις κλοπές και την αναξιότητα του πολιτικού συστήματος δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε!!