ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


24.8.12

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ!


Στην σημερινή δημόσια κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά η Καγκελάριος της Γερμανίας του υπενθύμισε, τον υπετίμησε θα ήταν ορθότερη έκφραση, ότι «Από την Ελλάδα περιμένουμε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.”
Τι τραγική ειρωνεία της Ιστορίας
Η Γερμανία που απρόκλητα εκθεμελίωσε την χώρα μας στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο με μυριάδες νεκρών, με εμπρησμούς, λεηλασίες και καταστροφές, (έκαψαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας και γκρέμισαν ότι δεν μπορούσε να καεί …) να μας επιτιμά για την μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας..
Δεν θυμήθηκε η κ. Α. Μέρκελ τις υποχρεώσεις της χώρας της προς την Ελλάδα;

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Μήπως ο Πρωθυπουργός πρέπει να ξαναδιαβάσει τα βιβλία της γιαγιάς του (Π. Δέλτα) τα Μυστικά του Βάλτου η το Παραμύθι χωρίς όνομα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει καμια ελπιδα ειτε τα διαβασει ειτε οχι.Ο σοφος λαος ξερει οταν λεει απο ροδο βγαινει αγκαθι η ακομα χειροτερα παιδι παπα διαολου εγγονι

Unknown είπε...

Μπορώ να δεχθώ οποιαδήποτε συζήτηση για την ορθότητα αυτών που πιστεύει ο Πρωθυπουργός, ακόμη και για τις ικανότητες του. Δεν δέχομαι όμως συζήτηση σε ότι αφορά την προσωπική εντιμότητά του και τον πατριωτισμό του.
Δυτυχώς δεν θα μπορούσα να επαναλάβω την πεποίθησή μου αυτή για πολλούς Έλληνες Πρωθυπουργούς πρόσφατους και παλαιότερους..
Και ο νοών νοείτω..
για