ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

26.12.12

ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Δεν τολμώ, δεν διανοούμαι, να πιστέψω τα γραφόμενα ότι στην επίσημη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν και 600 ονοματεπώνυμα που δεν υπήρχαν στις προηγούμενες (Παπακωνσταντίνου, Διώτη, Βενιζέλου, Καπελέρη κλπ)!
Και ένα μόνο ονοματεπώνυμο να λείπει αρκεί για να μπει στον Κορυδαλλό αυτός που το αφαίρεσε!
Θα είναι ο πρωταθλητής της αθλιότητος και του θράσους!!
Εντύπωση όμως μού κάνει και το εξής:
Χρειάστηκε να πάνε προς παραλαβή (εγχείριση) του ηλεκτρονικού αρχείου τρεις αξιωματούχοι του Υπουργείου Οικονομικών στο Παρίσι και η δυστυχής Χώρα να ξοδέψει άσκοπα χρήματα των φορολογουμένων; Και να υπάρξουν όσον αφορά την παρθενία και της νέας λίστας αμφιβολίες;  Εάν δηλ. ασέλγησαν και επ’ αυτής οι συνοδοί της; Δεν έχουν πληροφορηθεί στο Υπουργείου Οικονομικών ότι τα ηλεκτρονικά αρχεία διαβιβάζονται αυτοστιγμεί ηλεκτρονικώς χωρίς έξοδα και με απόλυτη φερεγγυότητα όσον αφορά την προέλευσή τους;
Η υπόθεση μού θυμίζει την έκθεση στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας το περασμένο καλοκαίρι. Ταξίδεψαν με έξοδα του Δημοσίου (εισιτήρια, παραμονή, διατροφή, εκτός έδρας στο εξωτερικό κλπ)  πλην των εκθετών και των επιτρόπων όπως ήταν κατανοητό, και άλλα εφτά αξιωματούχοι του ΥΠΕΚΑ!! (Ακατανόητο!!!). Και όταν χρειάστηκε να υπογραφεί το ένταλμα πληρωμής στην επιχείρηση που είχε την παραγωγή της εκθέσεως, ταξίδεψαν στην Βενετία και άλλα δύο στελέχη του Υπουργείου για να πιστοποιήσουν ότι όντως είχε γίνει η έκθεση!!

Υ.Γ. 27.12.12 ΩΡΑ 12.25
Μόλις έμαθα πως προέκυψε ο αριθμός των επί πλέον 600 της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
Το είπε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάντια Βαλαβάνη (οποία φερεγγυότης!!) που το άκουσε από την εκπομοπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη (οποία επίσης φερεγγυότης!!). Και όλη η Ελλάδα συζητά σήμερα για τους επί πλέον 600 της λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!

Δημοσίευση σχολίου