ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

4.12.12

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ..

Διαβάζω στην σημερινή Καθημερινή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε νέα δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδηγούνται οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι και ο συνδικαλιστής εκπαιδευτικός που κατηγορήθηκαν για την επίθεση εις βάρος του Γερμανού προξένου Βόλφγκανγκ Χέσλερ-Ομπερμάγερ στη Θεσσαλονίκη. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κατσή άσκησε χθες έφεση υπέρ του νόμου, θεωρώντας νομικά εσφαλμένη την απαλλακτική απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο αθώωσε στις 28 Νοεμβρίου και τους τρεις κατηγορούμενους για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομης βίας και απείθειας (για τον εκπαιδευτικό που αρνήθηκε τη δακτυλοσκόπηση), ενώ η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή τους για παράνομη βία και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Η συνέχεια εδώ.


Ούτε στον Αραβικό κόσμο  Δικαστήριο δεν θα αθώωνε τους δράστες απρόκλητης επίθεσης σε Δημόσιο χώρο κατά διπλωματικού υπαλλήλου ξένης χώρας  η οποία και είναι συνεταίρος μας στην Ε.Ε. και την έχουμε ανάγκη.
Αλλά στην Ελλάδα υπάρχει και η άγραφη συνδικαλιστική ασυλία.
Αυτοί οι «λεβέντες» που ατιμάζουν την μακραίωνα Ελληνική ευγενική παράδοση της προστασίας του ξένου θα τολμούσαν να κάνουν αυτά που έκαναν στην Γερμανία;
Με το θέμα έχω και πάλι ασχοληθεί.


Δημοσίευση σχολίου