ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


13.3.13

ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Θα απολογηθεί ο Δελλατόλας


Αντιγράφω από την χθεσινή Καθημερινή στην στήλη ΣΥΝΤΟΜΑ το εξής ειδησάριο.

 

«ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Θα απολογηθεί ο Δελλατόλας

Κατηγορούμενος για κακούργημα στην υπόθεση της Proton Bank είναι ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθεί για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει αφορά έμβασμα 500.000 ευρώ που φέρεται να είχε αποδέκτη τον ίδιο και να κατατέθηκε από τράπεζα της Κύπρου με εντολή του Πέτρου Κυριακίδη. Ο ίδιος ο εκδότης έχει δηλώσει ότι το συγκεκριμένο ποσό αποτελούσε τη δεύτερη δόση για την αγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών της εφημερίδας «Το Ποντίκι» από τον Πέτρο Κυριακίδη, βάσει συμφωνίας που είχε γίνει το 2011. Πέραν του Πέτρου Κυριακίδη, καταζητούμενος είναι και ο γιος του, Γιώργος, καθώς έχει εκδοθεί από την ανακρίτρια ένταλμα σύλληψής του».

 

Φαντάζομαι ότι η υπεράσπιση του κ. Α. Δελλατόλα, που έχει βεβαίως υπέρ αυτού το τεκμήριο της αθωότητας θα προσκομίσει με την απολογία του την έγγραφη σύμβαση πωλήσεως των μετοχών την οποία κατά νόμο θα έχει καταθέσει εμπροθέσμως στην Δ.Ο.Υ. καθώς και τα παραστατικά πληρωμής του φόρου που καταβάλλεται επί πωλήσεως μετοχών.  Έτσι η υπεράσπιση του  θα είναι ευχερεστάτη και θα εξακολουθήσει ο κ . Δελλατόλας και το ΠΟΝΤΙΚΙ να παραμένουν κήνσορες κάθε κακού και κάθε αδικίας της κοινωνίας μας, ιδίως δε των κακοποιών πλουσίων!!Αν τα ντοκουμέντα αυτά δεν έχουν κατατεθεί εμπροθέσμως στην Δ.Ο.Υ. (πράγμα που αποκλείω!!) δεν υπάρχει σύμβαση πωλήσεως μετοχών και θα είναι αδύνατη η απόδειξη της αληθείας του ισχυρισμού του επειδή ο νόμος απαιτεί υποχρεωτικώς την τήρηση  των διατυπώσεων αυτών επί πωλήσεως μετοχών με ποινή ακυρότητα της μεταβιβάσεως..

Αξίζει όμως συγχαρητηρίων η Εφημερίδα που δημοσίευσε στις εσωτερικές σελίδες της ως ειδησάριο την είδηση που άλλες εφημερίδες θα έβαζαν στην πρώτη σελίδα εάν, βεβαίως, ο εμπλεκόμενος δεν ήταν εκδότης-δημοσιογράφος.....

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: