ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

21.6.15

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Για την αποτροπή ή/και θεραπεία της απευκταίας, επαναλαμβάνω απευκταίας, λόγω μη καταρτίσεως συμφωνίας, επικειμένης εξόδου της Χώρας μας από την Ευρωζώνη, και κατά συνέπεια εξόδου της  και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπάρχει η εξής λύση.
Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας των καθηκόντων του σεβόμενος τον όρκο του περί τηρήσεως του Συντάγματος. Η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πλην των εθνικών κινδύνων (ακρωτηριασμού της εδαφικής ακεραιότητος της Χώρας κλπ), σημαίνει και σταδιακή κατάλυση του Πολιτεύματος της Φιλελεύθερης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας που καθιερώνει το Σύνταγμα. (Αρχή της οικονομικής ελευθερίας κλπ).
Με την παραίτηση θα δούμε ως προσωρινή Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Πρόεδρο της Βουλής. (Και θα γελάσει κάθε πικραμένος..).
Θα επακολουθήσουν όμως εκλογές με κλειστές τις Τράπεζες, δελτία για την προμήθεια καυσίμων, τροφίμων, ανεργία στο 50% κλπ.
Εάν η Ελληνική κοινωνία εξακολουθήσει και τότε  να επιλέγει τους ημιπαράφρονες ερασιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ με γεια της και χαρά της..
Θα πληρώσει η Χώρα τα επίχειρα της πολιτικής βλακείας της.. Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω…


Πλην όμως επειδή αυτοί που έδωσαν την πλειοψηφία στο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθύτατα καιροσκόποι θα ανακρούσουν πορεία προς όπισθεν ολοταχώς ως κοψοχέρηδες..
Δημοσίευση σχολίου