ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

20.4.07

ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.....

Άγρια δολοφονία προχθές στην πόλη Μαλάτια της Τουρκίας. Άγνωστοι μπήκαν στον εκδοτικό οίκο «Ζίρβε» (που εκδίδει χριστιανικά βιβλία) και έσφαξαν 3 χριστιανούς εκ των οποίων ο ένας Γερμανός.

Τα θύματα βρέθηκαν δεμένα χειροπόδαρα και με τον λάρυγγα κομμένο.

Αυτά μόνον εν περιλήψει (εγώ τουλάχιστον διάβασα ότι) γράφει η ειδησεογραφία.

Πιστεύω (ακολουθώντας την προσφιλή στους Έλληνες συνωμοσιολογική θεωρία) ότι τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων (που τελούν υπό Αγγλική και Αμερικανική επιρροή) προφανώς επιδιώκουν να μην δυσκολέψουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!

Εγώ προσθέτω:

Ο τρόπος αυτός της θανατώσεως στην Τουρκία είναι τελετουργικός και χρησιμοποιείται στην σφαγή των γουρουνιών. Τα γουρούνι θωρείται από το Ισλάμ ακάθαρτο ζώο ακριβώς επειδή το αίμα του θεωρείται ακάθαρτο. Έτσι τα δένουν χειροπόδαρα, τους τρυπούν τον λάρυγγα και τα αφήνουν να πεθάνουν από αιμορραγία διότι προφανώς πιστεύουν ότι έτσι εξαγνίζεται το ζώο. Το αίμα τους βγαίνει λίγο-λίγο όπως και η ζωή τους..

Ο συμβολικός και τελετουργικός αυτός τρόπος σφαγής (modus operandi) παραπέμπει σε δράστες Ισλαμιστές, όχι ακραίους εθνικιστές.

Οι φανατικοί του Ισλάμ στην Τουρκία θεωρούν πράγματι τους χριστιανούς ως γουρούνια.. ..

Να τους σφάζουν όμως και σαν τα γουρούνια θα έλεγα ότι ίσως είναι μάλλον υπερβολικό, ακόμη και για την Τουρκική κοινωνία…

Δημοσίευση σχολίου