ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


20.4.07

ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.....

Άγρια δολοφονία προχθές στην πόλη Μαλάτια της Τουρκίας. Άγνωστοι μπήκαν στον εκδοτικό οίκο «Ζίρβε» (που εκδίδει χριστιανικά βιβλία) και έσφαξαν 3 χριστιανούς εκ των οποίων ο ένας Γερμανός.

Τα θύματα βρέθηκαν δεμένα χειροπόδαρα και με τον λάρυγγα κομμένο.

Αυτά μόνον εν περιλήψει (εγώ τουλάχιστον διάβασα ότι) γράφει η ειδησεογραφία.

Πιστεύω (ακολουθώντας την προσφιλή στους Έλληνες συνωμοσιολογική θεωρία) ότι τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων (που τελούν υπό Αγγλική και Αμερικανική επιρροή) προφανώς επιδιώκουν να μην δυσκολέψουν την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!

Εγώ προσθέτω:

Ο τρόπος αυτός της θανατώσεως στην Τουρκία είναι τελετουργικός και χρησιμοποιείται στην σφαγή των γουρουνιών. Τα γουρούνι θωρείται από το Ισλάμ ακάθαρτο ζώο ακριβώς επειδή το αίμα του θεωρείται ακάθαρτο. Έτσι τα δένουν χειροπόδαρα, τους τρυπούν τον λάρυγγα και τα αφήνουν να πεθάνουν από αιμορραγία διότι προφανώς πιστεύουν ότι έτσι εξαγνίζεται το ζώο. Το αίμα τους βγαίνει λίγο-λίγο όπως και η ζωή τους..

Ο συμβολικός και τελετουργικός αυτός τρόπος σφαγής (modus operandi) παραπέμπει σε δράστες Ισλαμιστές, όχι ακραίους εθνικιστές.

Οι φανατικοί του Ισλάμ στην Τουρκία θεωρούν πράγματι τους χριστιανούς ως γουρούνια.. ..

Να τους σφάζουν όμως και σαν τα γουρούνια θα έλεγα ότι ίσως είναι μάλλον υπερβολικό, ακόμη και για την Τουρκική κοινωνία…

2 σχόλια:

Παπουτσάκης είπε...

Έπειτα σου λένε ότι θα φύγουν οι τουρίστες μας
και θα πάνε Τουρκία.....
....να τους σφάξουν σα γουρούνια.....
Μου αρέσει το αναρχοαυτόνομος συντηρητικός. Ομολογώ ότι εγώ ανήκω στην αναρχική δεξιά....κάπου κοντά δηλαδή είμαστε....

Univers είπε...

Πρώτοι απ' όλους στην απόκρυψη ειδήσεων που δεν ταιριάζουν στη θεωρία μας περί "εξημερώσεως του θηρίου" που έχουμε υιοθετήσει έναντι της Τουρκίας ως την μόνη πιθανή στην εξωτερική μας πολιτική, είμαστε βεβαίως εμείς.

Μπορείς να ελπίζεις και να επιδιώκεις μια τέτοια "εξημέρωση", αλλά πρέπει να έχεις και εναλλακτικά σενάρια σε περίπωση που δεν βγει το σενάριο.

Αλλά οι πολιτικοί μας και εμείς οι πολίτες ούτε που θέλουμε να ακούσουμε για εναλλακτικές πιθανότητες. Γιατί μια μη εξημερωμένη Τουρκία απαιτεί με τη σειρά της μια Ελλάδα σε εγήγορση, με άμυνα, παραγωγικότητα και περιορισμό του καταναλωτισμού.

Και βέβαια ποιος θέλει να ακούσει για έξοδο από την αποχαύνωση του καλοζωισμού... Και μόνον να κυκλοφορήσουν φήμες για επιστράτευση, οι μισοί θα τρέξουν να κρύψουν τα 4Χ4 στα βουνά, να γλιτώσουν την επίταξη μέχρι να περάσει η μπόρα (δηλ. να "σπρώξουμε" κανένα νησάκι και να λήξει το ζήτημα).