ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

13.9.07

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΕΚΤΑΣ-ΤΑΛΑΑΤ

Πίστευα αφελώς ότι η Ν. Δημοκρατία είχε ως βαρύ πυροβολικό (και ότι θα το χρησιμοποιούσε ως εφεδρεία την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών) την επί Προεδρίας του κ. Γ. Παπανδρέου είσοδο στην Σοσιαλιστική Διεθνή –και με την έγκρισή του- προ έτους περίπου του λεγομένου Σοσιαλιστικού Κόμματος του «Πρωθυπουργού» στην λεγομένη «Β. Κύπρο» κ. Ταλάατ.

Κούνια που με κούναγε!

Η επί της οδού Ρηγίλλης παιδική χαρά είτε δεν το ήξερε, είτε το θεωρούσε ως χτύπημα κάτω από την μέση (που δεν αρμόζει σε κυρίους…κούνια που τους κούναγε..) είτε είναι …. Και χοντροί μάλιστα!!

Διαλέγετε και παίρνετε..

Στις διάφορες εκλογικές κοκορομαχίες δεν άκουσα (πλην του κ. Παπαθεμελή) να γίνεται λόγος περί σχεδίου Αννάν..

Το οποίο σχέδιο (Αγγλική πανουργία βεβαίως) εάν τυχόν είχαν δεχθεί οι Κύπριοι σήμερα η μισή περίπου Κύπρος θα ήταν Τουρκική και η υπόλοιπη Ελληνοτουρκική. Και σε μία δεκαετία όλη η Κύπρος θα ήταν Τουρκική..

Αλλά και στο περίφημο debate ουδείς εκ των λεγομένων δημοσιογράφων υπέβαλε ερώτηση σε οποιονδήποτε των εντευξιαζομένων (;) αρχηγών περί του σχεδίου Αννάν..

Τι να υποθέσει κανείς;

Άγνοια και έλλειψη επαγγελματικών ικανοτήτων ή κάτι άλλο;

Ευτυχώς πάντως που στον Ελληνικό χώρο κινείται και ένας πολιτικός με κότσια.. Ο Τάσος Παπαδόπουλος.. Έστω και στην Κύπρο..

Δημοσίευση σχολίου