ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


13.9.07

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΕΚΤΑΣ-ΤΑΛΑΑΤ

Πίστευα αφελώς ότι η Ν. Δημοκρατία είχε ως βαρύ πυροβολικό (και ότι θα το χρησιμοποιούσε ως εφεδρεία την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών) την επί Προεδρίας του κ. Γ. Παπανδρέου είσοδο στην Σοσιαλιστική Διεθνή –και με την έγκρισή του- προ έτους περίπου του λεγομένου Σοσιαλιστικού Κόμματος του «Πρωθυπουργού» στην λεγομένη «Β. Κύπρο» κ. Ταλάατ.

Κούνια που με κούναγε!

Η επί της οδού Ρηγίλλης παιδική χαρά είτε δεν το ήξερε, είτε το θεωρούσε ως χτύπημα κάτω από την μέση (που δεν αρμόζει σε κυρίους…κούνια που τους κούναγε..) είτε είναι …. Και χοντροί μάλιστα!!

Διαλέγετε και παίρνετε..

Στις διάφορες εκλογικές κοκορομαχίες δεν άκουσα (πλην του κ. Παπαθεμελή) να γίνεται λόγος περί σχεδίου Αννάν..

Το οποίο σχέδιο (Αγγλική πανουργία βεβαίως) εάν τυχόν είχαν δεχθεί οι Κύπριοι σήμερα η μισή περίπου Κύπρος θα ήταν Τουρκική και η υπόλοιπη Ελληνοτουρκική. Και σε μία δεκαετία όλη η Κύπρος θα ήταν Τουρκική..

Αλλά και στο περίφημο debate ουδείς εκ των λεγομένων δημοσιογράφων υπέβαλε ερώτηση σε οποιονδήποτε των εντευξιαζομένων (;) αρχηγών περί του σχεδίου Αννάν..

Τι να υποθέσει κανείς;

Άγνοια και έλλειψη επαγγελματικών ικανοτήτων ή κάτι άλλο;

Ευτυχώς πάντως που στον Ελληνικό χώρο κινείται και ένας πολιτικός με κότσια.. Ο Τάσος Παπαδόπουλος.. Έστω και στην Κύπρο..

4 σχόλια:

Univers είπε...

Ο Τάσος Παπαδόπουλος είναι ηγέτης με ανάστημα και αίσθηση αποστολής και ευθύνης. Αντιγράφω παράγραφο από το διάγγελμά του προς τους Ελληνοκύπριους προ του περιβόητου δημοψηφίσματος, που τόσο πρόδηλα "σπρωχτά" το πήγαιναν εδώ στην Ελλάδα για ναι:

«Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «Κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.»

Όλο το διάγγελμά του εδώ.

squarelogic είπε...

αυτο ηταν κατι που κι εγω δεν θυμονουν.Αλλα βεβαια εγω δεν ειμαι αρχηγος της ΝΔ!

Αλλα εδω αφησαν ατιμωρητη τη ληστεια του αιωνα στο Χρηματιστηριο,Τσοχατζο και Παπαντωνιου που φορτωσαν το στρατό με αχρηστα οπλα βαζοντας σε κνδυνο την αποτρεπτικη ικανοτητα της χωρας βρισκονται ακομα στο πολιτικο προσκηνιο,με τον πρωτο να δηλωνει ανερυθριαστα "οτι δεν βγαινει στην Αθηνα γιατι οι αχαλινωτες αγορες της Δεξιας εχουν ακριβυνει πολυ τη ζωη"!!!!

Ναι,ο ιδιος που εκανε το γαμο του στο Four Seasons of Paris!
Για ποσο μα...κες μας εχουν!!!

squarelogic είπε...

...Ισως παλι να αποφευγουν επιτηδες τις προσωπικες επιθεσεις στον Γιωργακη γιατι πτοτιμουν αυτον για αντιπαλο.

Που θα ξαναβρουν αντιπαλο που πατα μονος του τα κορδονια του?

Με Βενιζελο απεναντι τα πραγματα δυσκολευουν πολυ...

Unknown είπε...

ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!
ΤΙ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΑΚΗΣ .. ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΤΑΓΕ.. ΜΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΝΤΑΝΚΑΝ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΤΕΣ ΑΛΑ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙΤΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ...