ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


28.9.07

ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!

Χθες το πρωί στο σπίτι μου (που βρισκόμουν λόγω γρίπης) άκουσα πολλά και καλά στις πρωϊνές εκπομπές και διασκέδασα αφάνταστα.
Σας μεταφέρω καταγγελία του Δημάρχου Αμαλιάδος . (Αν θυμάμαι καλά. Πάντως δημάρχου στον Ν. Ηλείας.)
Ο άνθρωπος κατήγγειλε ότι στην Ηλεία έχει ξεσπάσει επιδημία μικρών καθημερινών πυρκαγιών αυτές τις ημέρες. Οι εμπρηστές είναι άνθρωποι που έχουν πάρει την αποζημίωση των 3.000€ (τουλάχιστον) ως, δήθεν, πυρόπληκτοι, έχουν υπογράψει ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις και τώρα που γίνεται ο σχετικός έλεγχος βάζουν τις φωτιές για να αποδείξουν(με την συναίνεση της τοπικής κοινωνίας και τοπικών Αρχών πολλές φορές) την ιδιότητά τους ως πυροπλήκτων!!
Ανέκαθεν πίστευα ότι του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν υποφέρει. Το μόνο που φοβάται ο Έλληνας είναι την βρεγμένη σανίδα...Και ότι όλα τα άλλα φληναφήματα που ακούμε στα Δικαστήρια, στα ραδιόφωνα, στις κοινωνικές συναναστροφές , διαβάζουμε στις εφημερίδες (κυρίως στις "προοδευτικές") και βλέπουμε στα κανάλια είναι λόγια του κ....
Γιαυτό τον ηθικό ξεπεσμό μιας πολύ μεγάλης μερίδος του Ελληνικού λαού, δείγμα βαθύτατης σήψεως και διαφθοράς της κοινωνίας μας , φταίει και ο πολιτικός λαϊκισμός από το 18444 και μετά.... Και ο μέγας διδάσκαλος του Γένους -και Συμβολαιογράφος των μπαλκονιών- ο Α. Παπανδρέου ο οποίος δίδαξε (ως διάδοχος και συνεχιστής των Δεληγιάννη, Βούλγαρη κλπ) τους Έλληνες ότι όλα επιτρέπονται...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο του Α. Παπανδρέου είναι ότι δικαιολόγησε με θεωρία και πράξη την πεποίθηση σε ωρισμένου τύπου Έλληνες ότι μπορούν να βγάζουν μεροκάματο-και καλό μάλιστα!!- χωρίς να ιδρώνουν..