ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

10.1.09

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!

Σήμερα ώρα περίπου 15.00. Στο κέντρο της Αθήνας και άλλη αντιπολεμική συγκέντρωση κατά του Ισραήλ. (Έπονται και άλλες αύριο και όλη την προσεχή εβδομάδα. Όρεξη να έχουμε!!) Τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν την Κηφισίας διοχετεύονταν υποχρεωτικώς στο ύψος της Λ. Αλεξάνδρας στην Λ. Μιχαλακοπούλου. Λόγω ώρας και ημέρας (Σάββατο) χαμός στο ίσωμα. Στην Λ. Μιχαλακοπούλου ή πλήρης ακινησία ή ταχύτητα 1-2 χλμ ωριαίως!! Πώς να χωρέσει ο δρόμος αυτός (με τις δύο λωρίδες, μία αριστερά και μία δεξιά με παρκαρισμένα αυτοκίνητα (ενίοτε και διπλοπαρκαρισμένα) την κίνηση της Λ. Κηφισίας και της Λ. Μεσογείων, πλέον της ιδικής της κινήσεως; Στο ύψος του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα ένα ασθενοφόρο εντελώς ακινητοποιημένο. Σειρήνες, φάροι κλπ. Ο οδηγός του είτε λόγω ευσυνειδησίας (μάλλον) είτε λόγω απειρίας είτε λόγω πανικού από την κατάσταση του ασθενούς που μετέφερε δεν περιοριζόταν στις σειρήνες, στους φάρους, στην κόρνα του αυτοκινήτου του αλλά χτυπούσε με το αριστερό χέρι έξω από το τζάμι και την πόρτα.. Μπράβο του!! Αλλά πως όμως να τον βοηθήσεις όταν και εσύ είσαι ακινητοποιημένος;
Ύστερα από μερικές εκατοντάδες μέτρα –και πολλά λεπτά- άλλο ασθενοφόρο επίσης ακινητοποιημένο ανέβαινε (στο αντίθετο διάζωμα) με φάρο και σειρήνες..
Θεωρείται βέβαιο ότι και τα δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ θα πρέπει να μετέφεραν Ισραηλινούς τουρίστες στα Νοσοκομεία!! Καλά να πάθουν οι (ασθενείς) παλιάνθρωποι Ισραηλινοί! Τους άξιζε τέτοια σκληρή-και ακόμη σκληρότερη- τιμωρία που τους επιβάλαμε..
Δημοσίευση σχολίου