ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


24.10.09

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Η κ. Μαριλή Μαργωμένου γράφει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (24.10.2009) ότι ο Βουλευτής Β! Πειραιώς κ. Ι. Τραγάκης οφείλει την πολιτική σταδιοδρομία του στο γεγονός ότι έχει νυμφευθεί την κόρη του, στενού συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, Κ. Παπακωνσταντίνου.
Ο αείμνηστος Κ. Παπακωνσταντίνου, κατ΄ επανάληψη Βουλευτής Κορινθίας από το έτος 1946 και μέχρι το 1985 (με μία μόνον εξαίρεση), Υπουργός σε όλες τις Κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή από του έτους 1955, Πρόεδρος Βουλής (1974-1977), Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως (1977-1981), Πολιτικός σπανίου ήθους, ικανοτήτων και σοβαρότητος, απεβίωσε άγαμος και, εν πάση περιπτώσει, δεν απέκτησε κόρη.

2 σχόλια:

squarelogic είπε...

χονδροειδέστατο σφάλμα της κ.Μαργωμένου,και μάλιστα απ'αυτά που εύκολα ελέγχονται από εναν επιμελή δημοσιογράφο.Φαντασθείτε τι ανακρίβειες μας σερβίρουν σε πιο σύνθετα θέματα και σε έντυπα μικρότερου κύρους....

Unknown είπε...

squarelogic
Δεν νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι, πλην σπανίων εξαιρέσεων, ελέγχουν τις πηγές τους. Γράφουν ότι τους σερβίρεται..
Θυμάμαι με νοσταλγία (ως εξαίρεση) τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καλλιγά δημοσιογράφο στο Βήμα και εν συνεχεία στην Καθημερινή. Αν και 10 έτη νεώτερός του μού έκανε την τιμή να είμαι φίλος του από την ηλικία μου των 30 ετών. Χάθηκε από καρκίνο σχετικά νέος.
Δεν έκανε περιουσία. Κυκλφορούσε με έναν παλαιότατο σκαραβαίο (20ετίας). Άνθρωπος κύρους στην Ελλάδα και στο Εξωτεικό. Ο Μακάριος συχνά τον καλούσε στην Κύπρο για να πάρει την γνώμη του. Γλωσσομαθής σε επίπεδο διδασκαλίας. Πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών. Εδιάβαζε τον κυριώτερο ξένο τύπο πριν ασχοληθεί με κάποιο διεθνές θέμα.(Την δε Le monde καθημερινά).