ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

15.4.10

ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ


Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, (Διαφάνειας και άλλων τινών ηχηρών) κ. Χ. Καστανίδης, με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου η οποία (με συντριπτική πλειοψηφία) απέρριψε το αίτημά του περί θέσεως σε προσωρινή αργία του Πρωτοδίκη κ. Νίκου Ζαγοριανού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω σε αυτοσεβασμό, όπως και κανέναν δεν μπορώ να υποχρεώσω να διεκδικεί τον σεβασμό της κοινωνίας.Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη».

Φοβούμαι ότι, δυστυχώς, η απαράδεκτη, υβριστική, αλαζονική και κομπορρήμων αυτή δήλωση ταιριάζει απολύτως στον δηλούντα και όχι στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Ούτε και σε τριτοκοσμική χώρα της Αφρικής ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν έπρεπε να κάνει τέτοια δήλωση. Κατά μείζονα λόγο μάλιστα σε Ευρωπαϊκή Χώρα, μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που έχει υπογράψει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση της Ρώμης η οποία καθιερώνει ιδιαιτέρως την ανεξαρτησία των Δικαστηρίων από την Πολιτική Εξουσία..
Η δήλωση αποτελεί εκδήλωση της ανευθυνότητος που μαστίζει την Χώρα εδώ και 30 χρόνια και συνέχεια του επισήμου συνθήματος του ΠΑΣΟΚ «Τσοβόλα δώστα όλα!"

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ ξαναχτύπησε!!
Έτσι με τον σταδιακό, αλλά σχεδόν πλήρη, εκπασοκισμό όχι μόνον του Πολιτικού συστήματος αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!
Και πάλι καλά που (ακόμη τουλάχιστον) δεν πήγαμε χειρότερα.
Δημοσίευση σχολίου