ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


7.5.10

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ;

Η μία ακύρωση μετά την άλλη...
Από την σημερινή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Πλήγμα στις ξενοδοχειακές κρατήσεις από το εξωτερικό, μετά τα γεγονότα της Τετάρτης
Του Σταθη Kουσουνη
«Τσουνάμι» ακυρώσεων μεμονωμένων κρατήσεων, οργανωμένων ταξιδίων συνεδρίων και εκδηλώσεων από το εξωτερικό καταγράφηκε χθες στα ξενοδοχεία της Αθήνας, ως αποτέλεσμα των τραγικών προχθεσινών γεγονότων. Ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Δικτύου Congress Rental Network (CRN) και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) κ. Π. Ποδηματάς αναφέρει ότι ακυρώθηκαν έως 20 εκδηλώσεις και συνέδρια από το εξωτερικό που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε ξενοδοχεία της Αττικής το προσεχές δεκαπενθήμερο. Η ζημία δεν μπορεί να μετρηθεί επακριβώς, καθώς για αρκετές εκδηλώσεις και συνέδρια αποσύρθηκε από τους οργανωτές το αρχικό ενδιαφέρον. Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αττικής - Αθηνών κ. Γ. Ρέτσος διαπιστώνει κύμα ακυρώσεων μεμονωμένων κρατήσεων και οργανωμένων ταξιδίων στα ξενοδοχεία της Αττικής. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloοmberg, οι διαδηλώσεις και οι ταραχές στην Αθήνα απειλούν να υπονομεύσουν τον τουρισμό, έναν από τους λίγους τομείς που γνωρίζουν ανάπτυξη στην Ελλάδα (16% του ΑΕΠ) και που αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα για εξομάλυνση του οδυνηρού προγράμματος λιτότητας...".


Με την ομηρία των πελατών του Ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρετανίας και του κρουζερόπλοιου στον Πειραιά, με την κατάληψη της Ακρόπολης, με τα πρόσφατα επεισόδια (πλην των δολοφονιών αθώων, οι διαδηλωτές, όχι οι εμπρηστές που μετά το ευαγές έργο τους εξαφανίστηκαν, εμπόδιζαν το πυροσβεστικό να φτάσει στην καιομένη τράπεζα) μήπως αυτό ακριβώς επιδιώκει το ΠΑΜΕ για τους δικούς του κρυφούς σκοπούς;
Δηλαδή την μεγαλύτερη οικονομική απίσχνανση της Χώρας;
Και οι περίεργες δηλώσεις του εκπροσώπου του Κ.Κ.Ε. στην Βουλή για το Σύνταγμα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα το ΚΚΕ έχει επενδύσει στην μιζέρια και έχει προφητεύσει την αποτυχία του συστήματος. Άρα πρέπει με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει την εκπλήρωση της προφητίας του.

squarelogic είπε...

άβυσσος το δογματικό μυαλό των ΚΚΕέδων!Στην ουσία είναι παρόμοιοι με τους πολύ θρήσκους τους οποίους περιφρονούν:
"πίστευε και μη ερεύνα"
Επενδύουν στην περαιτέρω απαξίωση της χώρας προσδοκώντας ανατροπή της αστικής δημοκρατίας και..ανάσταση νεκρών!
Ο κοσμος αηδιασμένος από τα 2 κόμματα εξουσίας κοιτά προς τα αριστερά αλλά δεν βλέπει πειστική πρόταση εξόδου απ την ηθική-κοινωνική-οικονομική κρίση.