ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

19.5.10

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥΝυχθημερόν συγκεκριμένα κανάλια (ΝΕΤ, πρώην και πάντοτε ΥΕΝΕΔ, ΑΛΤΕΡ, ακόμη και στην Πρώτη Γραμμή στο ΣΚΑΙ) προφανώς επί τη βάσει συγκεκριμένης κεντρικής πολιτικής γραμμής και καθοδηγήσεως προσπαθούν να αποσείσουν την ευθύνη των πολιτικών για την ανείσπρακτη ακόμη οφειλή των 5.500.000 € των φορολογικών οφειλών του κ. Βοσκόπουλου προς το Ελληνικό Δημόσιο η γέννηση της οποίας τοποθετείται στο 1993!!
Επικαλούνται το γραφειοκρατικό καθεστώς, τα ρίχνουν στα Δικαστήρια κλπ κλπ. Όλοι φταίνε πλην των πολιτικών υπευθύνων..
Διαδίδουν ακόμη (μέσω αυτοαποκαλουμένων ειδικών) το ψευδές επιχείρημα ότι για να μπορέσει το Κράτος να εισπράξει τα έσοδά του όταν ο φορολογούμενος έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια, απαιτείται, δήθεν, αμετάκλητη απόφαση, δηλ. απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μερικοί «σεμνότεροι» «ειδικοί» -βάζοντας νερό στο κρασί τους- αρκούνται να ζητήσουν απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, δηλ. τελεσίδικο απόφαση!!
Ψεύδος Μέγα.
Με την άσκηση υπό του φορολογουμένου προσφυγής πράγματι βεβαιώνεται μέρος μόνον της διαφοράς ως δημόσιο έσοδο, ολόκληρο όμως το υπόλοιπο ποσό καθίσταται εισπρακτέο με την έκδοση της πρωτοδίκου δικαστικής αποφάσεως.
Στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν διανοούμαι ότι οι υπάλληλοι της αρμοδίας Δ.Ο.Υ. ενήργησαν χωρίς πολιτική κάλυψη από τότε που εδημιουργήθη η υπόθεση και μέχρις σήμερα..
Δημοσίευση σχολίου