ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

8.6.12

Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ, Ρ. ΔΟΥΡΟΥ, Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Διαβάζω στην σημερινή Καθημερινή το δημοσίευμα του Κ. Ζούλα «Άσε μας να τσακωθούμε λίγο, μήπως και ανεβούν τα νούμερα».

Συμφωνώ με τα γραφόμενα.

Πράγματι μόνον πτωχοί τω πνεύματι (αφθονούν στην Ελληνική Κοινωνία., είναι όμως είδος εν πλήρει ανεπαρκεία στα ΜΜΕ!) θα πίστευαν ότι η συνύπαρξη στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό άκρως επιθετικών προσώπων όπως της κ. Λ. Κανέλλη, της κ. Ρένας Δούρου και του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κ. Η. Κασιδιάρη δίπλα-δίπλα μάλιστα θα είχε διαφορετική κατάληξη.  Αφ΄ ης στιγμής μάλιστα η κ. Δούρου στον αέρα  ανεφέρθη σε προσωπικά του θέματα και εξύβρισε τον κ. Η. Κασιδιάρη ως φασισταριό, ο κ. Κασιδιάρης έριξε νερό στην κ. Δούρου, η κ. Λ. Κανέλλη (κινουμένη από προφανή αισθήματα αλληλεγγύης του ΚΚΕ προς το ΣΥΡΙΖΑ! και αυτόκλητος υπερασπιστής των αδυνάτων!) χτύπησε στο πρόσωπο με τον Ριζοσπάστη τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής (καλύτερα να τον μαχαίρωνε!!) και ο κ. Κασιδιάρης χαστούκισε την κ. Κανέλλη Κασιδιάρης την χαστούκισε ΚΚκ. Τι έγινε όταν κόπηκαν από την οθόνη οι κάμερες δεν το γνωρίζουμε στην πραγματικότητα. Πρέπει πάντως οι κάμερες να εξακολούθησαν να λειτουργούν και όταν διεκόπη η αναμετάδοση. Τι έγραψαν  όμως στην διακοπή δεν γνωρίζω εάν θα το μάθουμε ποτέ.

Το επιδιωκόμενο (ή τουλάχιστον το ελπιζόμενο) αποτέλεσμα όμως επετεύχθη και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του Πάπα του Λαϊκισμού κ. Γ. Παπαδάκη εξετοξεύθησαν στα ύψη!!
Ο αγαθός τω πνεύματι- και βίαιος τω σώματι!-  κ. Η. Κασιδιάρης προφανώς δεν αντελήφθη  ότι οδηγήθηκε  εκεί που ακριβώς ήλπιζαν (τουλάχιστον) να οδηγηθεί, τσίμπησε   και με ένα  (απαράδεκτο) χαστούκι του δώρισε στον σταθμό και στον δημοσιογράφο τηλεθέαση και στα θύματά του την συμπάθεια της κοινής γνώμης!!

Όταν βλέπω σε τηλεοπτικό πλατό μαζύ-μαζύ ή/και χωριστά Π. Τατσόπουλο, Λ. Κανέλλη, Πλεύρη (πατέρα), Γερ. Γιακουμάτο, Κατερίνα Παπακώστα, Κ. Κουλούρη και όσους άλλους αναγράφει στο δημοσίευμα του ο κ. Κ. Ζούλας πιστεύω ότι ο παραγωγός και ο δημοσιογράφος της εκπομπής έχουν τουλάχιστον τον ενδεχόμενο δόλο και την κρυφή ελπίδα να ξεσπάσει τσακωμός των καλεσμένων για να ανεβούν τα περίφημα νούμερα!!
Παλαιότερα μάλιστα λέγεται ότι υπήρχε κάποιος καλεσμένος ο οποίος επ' αμοιβή δημιουργούσε κατά παραγγελία των σταθμών βιαιότατα επεισόδια στον αέρα!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 17.6.2012 ΩΡΑ 23.20


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οφείλει να στείλει δύο μεγάλες ανθοδέσμες στην Λ. Καννέλη και στον Γ. Παπαδάκη και μερικές μικρότερες στην Ρ. Δούρου και τους δημοσσιογράφους που ανέβασαν το θέμα του χαστοκιού του Η. Κασιδιάρη στην Λ. Καννέλη.
Τους βοήθησαν απίστευτα να διατηρήσουν τα ποσοστά τους του Μαϊου 2012 και στις σημερινές εκλογές, ενώ τα άλλα κόμματα, πλην των δύο πρώτων, τα είδαν να καταποντίζονται..
Δημοσίευση σχολίου