ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

7.1.16

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΌ ΚΡΥΒΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συρφετός (aka ΣΥΡΙΖΑ) που κακή τη μοίρα  κυβερνά την Χώρα κατόρθωσε το 3-4% που τον στηρίζει να το ανεβάσει σε 35%-36%. Πως το πέτυχε; Μαζεύοντας κυρίως τους συνδικαλιστές και το κακό ΠΑΣΟΚ (ότι φάμε , ότι πιούμε και ότι αρπάξουμε διαπρεπείς εκπρόσωποι του οποίου έγιναν πλέον και Υπουργοί) . Στηρίζεται κυρίως στους δημοσίους υπαλλήλους και στους υπαλλήλους των  ΔΕΚΟ, κοινωνικά στρώματα  με σημαντικό πληθυσμό και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Είναι γνωστό από τα διδάγματα της κοινής πείρας ότι οι χαμηλές συντάξεις είναι συνήθως ρουσφέτι της πολιτικής ηγεσίας σε πρόωρες και αδικαιολόγητες συνταξιοδοτήσεις, σε πρόσωπα ανασφάλιστα (επανακάμψαντες ομογενείς από τα τέως σοσιαλιστικά κράτη, πολιτικοί πρόσφυγες κλπ)  καθώς. Έχει επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ επιρροή  και στους μακροχρόνια ανέργους που για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύουν ότι το ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργήσει δουλειές και θα απασχοληθούν!!! Φρούδη ελπίδα!!
Εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι επιχειρηματίες,  οι υψηλόμισθοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, οι λοιποί συνταξιούχοι, οι ιδιοκτήτες ακινήτων  και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Η σπονδυλική στήλη δηλ. της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτοί  που απαρτίζουν κυρίως την μεσαία  αστική τάξη.
Επομένως δεν οφείλεται σε βλακεία αλλά σε στυγνό υπολογισμό το νομοσχέδιο για το συνταξιοδοτικό, με το οποίο το ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την μεταβολή της μεσαίας τάξεως σε άνεργο προλεταριάτο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: