ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


13.6.07

ΜΩΡΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ! Η (ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ) ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΑΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ...

Προ καιρού δύο κακοποιοί επάνω σε μοτοσικλέτα και έξω από την πόρτα του σπιτιού μας επάνω στο πεζοδρόμιο άρπαξαν από την σύζυγό μου την τσάντα της μαζί με τις κάρτες, τα λεφτά, την ταυτότητα, την άδεια οδηγήσεως αυτοκινήτου κλπ.

Άρχισε αμέσως η Οδύσσεια της ακυρώσεως των στοιχείων που εκλάπησαν και της αντικαταστάσεως τους με νέα.

Για την άδεια οδηγήσεως πήρε από το ΚΕΠ Συντάγματος γραπτές οδηγίες που έλεγαν ότι χρειάζεται, μεταξύ των άλλων, και αξία παραβόλου από την Δ.Ο.Υ. 9 €(ΕΝΝΕΑ) .

Πήγε στην Δ.Ο.Υ. (ουρές, διαπληκτισμοί κλπ) το ζήτησε, τους είπε τι το ήθελε, πλήρωσε και πήρε το διπλότυπο.

Όταν, μαζί με αυτό, και τα άλλα στοιχεία, πήγε στο ίδιο ΚΕΠ της είπαν ότι απαιτείται αξία παραβόλου όχι 9 €, αλλά 9,02 €.

Προσεφέρθη να πληρώσει την διαφορά ή/και όλη την αξία εκ νέου σε μετρητά αλλά της είπαν ότι πρέπει να γυρίσει στην Δ.Ο.Υ. να πληρώσει την διαφορά (0,02€) και μετά να επιστρέψει στο ΚΕΠ.

Ξαναπήγε στην Δ.Ο.Υ. Για να πληρώσει την διαφορά ούτε λόγος να γίνεται! Της ζήτησαν να πληρώσει την αξία παραβόλου από την αρχή. Πλήρωσε 9,02 € και το πήρε.

Όταν όμως εζήτησε να εισπράξει τα 9 € της αξίας του παλαιού διπλοτύπου της είπαν ότι πρέπει προηγουμένως να πάει στην Δ/νση της Τροχαίας και να σφραγίσει το διπλότυπο με βεβαίωση ότι δεν έχει κάνει παράβαση, να επιστρέψει στην Δ.Ο.Υ., να το υποβάλλει με αίτηση και να περιμένει να την ειδοποιήσουν ότι εγκρίθηκε η αίτησή της και τότε μόνον να πάει πάλι εκεί για να το εισπράξει...

4 σχόλια:

Univers είπε...

Άντε και σε καλή μεριά τα 9€, όταν με το καλό...

Unknown είπε...

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..

Unknown είπε...

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΗΣΜΟΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕ 9 € ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ., ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ!!

Univers είπε...

Απίστευτη Βαβέλ!