ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

20.6.08

Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΜΠΕΖΕΝΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ! ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΤΡΟΦΙΜΟΙ..

Ο ομοφυλόφιλος (τέως) Μητροπολίτης Αττικής ο οποίος με απόφαση της Ιεράς Συνόδου προ μερικών ετών έχασε απλώς τον θρόνο του (αντί να τον κουρέψουν) προσέφυγε στο Φανάρι ζητώντας να ασκήσει (το Φανάρι) το δικαίωμα του εκκλητού, το οποίο τα Φανάρι υποστηρίζει ότι, δήθεν, έχει επί των αποφάσεων της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος. Το Φανάρι τον "εδικαίωσε"...και "ακύρωσε" (....) την απόφαση της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος.
Είχε σκανδαλίσει πολλούς (εμένα βεβαίως και πολλούς φίλους μου μας καταδιασκέδασε!!) το περιεχόμενο των υποκλαπεισών ερωτικών τηλεφωνικών συνομιλιών του με νεαρό εραστή του. Τις είχε δημοσιεύσει το EXTRA CHANNEL στη εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Η εκπομπή έδωσε λαβή στην έκδοση της υπ’ αριθ. 74-2005 αποφάσεως του Ε.Σ.Ρ. με την οποία επεβλήθησαν ποινές στο σταθμό.
Το λαμπρότερο όλων όμως είναι ότι (τι ειρωνεία!!) το Ε.Σ.Ρ. που ετιμώρησε τον σταθμό για την παράνομη αναμετάδοση των τηλεφωνικών επικοινωνιών περιέλαβε με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο της εκπομπής (αυτολεξεί!) στο κείμενο της αποφάσεώς του!! Και όχι μόνο αυτό αλλά την έχει κιόλας αναρτήσει στην ιστοσελίδα του!! Θα την βρείτε στο www.esr.gr με τα στοιχεία αποφάσεως 74-2005.

.pdf (application/pdf Object)

Θα σας φύγουν τα άντερα από τα γέλια. Είναι μεγάλη όμως. Καλύτερα να την εκτυπώσετε για να διασκεδάζετε και όταν είσθε στενοχωρημένοι...
Λοιπόν ενώ ο Π. Μπεζενίτης με την βοήθεια του Εκκλησιαστικού αδελφάτου και του Φαναρίου πίστευε ότι την γλίτωσε και ότι τώρα, με την αλλαγή των συσχετισμών στην Εκκλησία της Ελλάδος, είχε την πεποίθηση ότι θα αναλάβει και πάλι «καθήκοντα» Μητροπολίτου του έσκασε σήμερα ειρκτή 6 ετών (χωρίς αναστολή!!) για κακουργηματική υπεξαίρεση πολλών δεκάδων εκατομμυρίων δρχ από το παγκάρι της Μονής του Οσίου Εφραίμ. Τι υπεξαίρεση!! Εκβιασμός και ληστεία ήταν... Και αντί με την πολυτελή λιμουζίνα του να γυρίσει (εν τιμή και δόξη!!) στην Μητρόπολή του μεταφέρθηκε με την κλούβα στον Κορυδαλλό!! Αυτοί οι παλιάνθρωποι οι Δικαστές δεν αντελήφθησαν την υπόθεση με την ευρύτητα που την αντιμετώπισε το ψύχραιμο Φανάρι και τούρριξαν (λίαν επιεικώς!!) έξη χρονάκια..
Θα θυμάστε ότι είχε απολογηθεί ότι το 1.500.000.000 δρχ που είχε βρεθεί σε ένα από τους τραπεζιτικούς λ/σμούς του το φύλαγε για ώρα ανάγκης στα γεράματά του…
Οι γνωστών φρονημάτων και προσανατολισμού εκκλησιαστικοί συντάκτες στα ΜΜΕ έκαναν τόσες ημέρες «γαργάρα» την διεξαγωγή της δίκης το αποτέλεσμα της οποίας έπεσε σήμερα το μεσημέρι ως κεραυνός εν αιθρία!!
Η στάση τους αυτή βεβαίως εξηγείται. Πίστευαν οι Αρχιτέκτονες της σιγής ασυρμάτου!! ότι το Δικαστήριο, βλέποντας ότι η κοινή γνώμη δεν γνωρίζει την δίκη, θα ήταν πλέον ευεπίφορο σε πιέσεις για την απαλλαγή του Μπεζενίτη. Κούνια που τους κούναγε..
Δημοσίευση σχολίου