ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

1.7.08

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ Η ΠΕΡΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑ ΤΙΝΑ..


Δανείζομαι την πρώτη φράση του τίτλου από το ομώνυμο άρθρο του κ. Ι.Κ. Πρετεντέρη που δημοσιεύεται στην τελευταία σελίδα του σημερινού (1.7.2008) Βήματος.
Αναφέρεται στην (υπό την προεδρία του παλαιού και νέου Προέδρου της κ. Γ. Α. Παπανδρέου) Διεθνή Διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στο πολυτελέστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα των Βαλκανίων. Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Λαγονήσι GRAND RESORT. Τιμή 700 Ευρώ την βραδιά, καμπάνες με ιδιωτικές πισίνες, μπάτλερ κλπ κλπ.
Μην ανησυχείτε για τους Σοσιαλιστές !! Τα έξοδα είναι πληρωμένα από την Ελληνική Βουλή, τον μεγάλο χορηγό της Σοσιαλιστικής Διεθνούς..
Δηλαδή από εμένα και από εσάς..
Στο περιθώριο της Διασκέψεως διαβάζω στην ίδια Εφημερίδα (σελ. Α7) σεμνά (και άκρως υποκριτικά) διατυπωμένη την είδηση ότι: «Το Συνέδριο επικύρωσε την ανακήρυξη του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ ως συμβουλευτικού μέλους του οργανισμού… Την έντονη διαφωνία τους με την απόφαση εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της ΕΔΕΚ κκ Β. Λυσσαρίδης και Ι. Ομήρου..».
Η εφημερίδα αποφεύγει να προσδιορίσει ότι «το κόμμα» αυτό είναι το Τουρκικό κόμμα στο κατεχόμενο στρατιωτικώς υπό το Τουρκικού Στρατού μέρος της Κύπρου..
Για την παραδοχή του Τουρκικού κόμματος που λειτουργεί στα κατεχόμενα εδάφη της Δημοκρατίας της Κύπρου ως μέλους της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχω γράψει και άλλοτε. Τα κείμενα βρίσκονται επιλέγοντας την λέξη κλειδί ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ.
Δημοσίευση σχολίου