ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

2.10.08

ΑΠΟΡΙΑ


Εφ΄ όσον οι Βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος (άρθρο 51 παρ. 2 του Συντάγματος) και όχι το κόμμα με τους συνδυασμούς του οποίου εξελέγησαν.
Εφ΄ όσον οι Βουλευτές εκλέγονται για τέσσερα συνεχή έτη που αρχίζουν από την ημέρα των εκλογών μέχρι της λήξεως της Βουλευτικής Περιόδου (άρθρο 53 παρ. 1 του Συντάγματος). Και
Εφ΄ όσον οι Βουλευτές έχουν (άρθρο 60 παρ. 1 του Συντάγματος) απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση (η θεμελιώδης διάταξη του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος) και επομένως έχουν το δικαίωμα να αποχωρούν από το κόμμα τους, να προσχωρούν σε άλλο κόμμα ή να παραμένουν ανεξάρτητοι.
Ποιος θηριώδης Νομικός Εγκέφαλος έπεισε τον κ. Πρωθυπουργό πρώτα να διαγράψει τον Βουλευτή κ. Δαϊλάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. και ύστερα να του ζητήσει να παραιτηθεί (μετά την διαγραφή του και εκτός Ν.Δ. ευρισκομένου πλέον) από το Βουλευτικό αξίωμα;
Και εάν, τυχόν, ο κ. Δαϊλάκης, μετά την διαγραφή του από το κόμμα της Ν.Δ., παρητείτο ως Βουλευτής γιατί στην θέση του θα ανεδεικνύετο Βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Δράμας ο 1ος επιλαχών της Ν.Δ.;;Από κόμμα δηλ. στο οποίο δεν ανήκε πλέον ο κ. Δαϊλάκης!!.
Δημοσίευση σχολίου