ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


30.5.09

ΣΥΡΡΙΖΑ. NO PARKING!!

Ερωτήθηκε ο κ. Αλαβάνος την περασμένη Πέμπτη κατά την τηλεμαχία των Πολιτικών Αρχηγών για τον λόγο για τον οποίο το ΣΥΡΡΙΖΑ έχει δεσμεύσει δεκάδες θέσεις στην Πλατεία Κουμουνδούρου για αποκλειστική στάθμευση αυτοκινήτων των στελεχών του κατ΄ εξαίρεση των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής
Η ερώτηση μού θύμισε την εξής ιστορία στην οποία υπήρξα θύμα.
Προ ετών πήγα σε γνωστή ψησταριά της περιοχής. Το παρκάρισμα αδύνατο. Μόνο κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΡΙΖΑ αφθονία ελευθέρων θέσεων με πινακίδες NO PARKING και ότι οι θέσεις ήταν μόνον για αυτοκίνητα του ΣΥΡΡΙΖΑ. Δεδομένου ότι ήταν 11.00 την νύχτα και υπήρχε πληθώρα κενών θέσεων, τα δε γραφεία ΣΥΡΡΙΖΑ, πλην του θυρωρείου, ολοσκότεινα, άφησα το αυτοκίνητό μου εκεί… Πιστεύω δε (νομίζω μάλιστα ότι υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις σχετικώς) ότι ο αποκλεισμός προσώπου από θέση που επιτρέπεται η στάθμευση αλλά υπέρ τρίτου αντίκειται προς το Σύνταγμα.
Όταν γύρισα, μετά δίωρο περίπου, βρήκα στο παρμπρίζ μια ωραία κλήση με πρόστιμο να με περιμένει. Από περιέργεια ερώτησα κάποιον περιπτερά στην γειτονιά τι συνέβη. Σκασμένος στα γέλια μού είπε ότι ο θυρωρός των γραφείων ειδοποιεί αμέσως την Τροχαία όταν βλέπει κατειλημμένη θέση του ΣΥΡΡΙΖΑ ότι ώρα και να είναι. Και ότι είμαι τυχερός επειδή εάν αυτό συνέβαινε ημέρα θα μου έπαιρναν τις πινακίδες, ενδεχομένως δε με γερανό και το αυτοκίνητο..

4 σχόλια:

enikolo είπε...

όταν λέω εγώ ότι σε σχέση με τη χούντα έχουν αλλάξει μόνο τα πρόσωπα με κοροιδεύουν....
στην ελλάδα η χούντα και ο φασισμός δεν τελείωσαν ποτέ αλλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Unknown είπε...

Επειδή δεν είδα την τηλεμαχία είχα πληροφορηθεί την ερώτηση από τρίτο.
Φαίνεται ότι η ερώτηση (όπως μου είπε άλλος) ήταν ελαφρώς διαφορετική. Ερωτήθηκε ο κ. Αλαβάνος (υπέρμαχος της προστασσίας του Περιβαλλοντος) για τον λόγο που το ΣΥΡΡΙΖΑ εζήτησε (ΚΑΙ ΕΠΈΤΥΧΕ) από την (μισητή) Αστυνομία το ρουσφέτι για 50 άδειες ελευθέρας κυκλοφορίας αυτοκινήτων στελεχών του στο δακτύλιο.
Η ιστορία πάντως με το πρόστιμο που με εφιλοδώρησε το ΣΥΡΡΙΖΑ για παράνομη στάθμευση μπροστά από τα Γραφεία του ισχύει απολύτως.

αθεόφοβος είπε...

Ηθικόν δίδαγμα:Δεν ξανατρώει κανείς σε ψησταριά στου Ψυρρή!

Unknown είπε...

Αθεόφοβε
Η υπολογίζεις και το πρόστιμο στον λ/σμό..