ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

2.6.10

THE CABINET MAN


Γράφει σήμερα στην Καθημερινή ο Φ. Καλιαγκόπουλος
Ο «υπουργός» ήταν... επιπλοποιός
Η Ν.Δ. ζητεί την παραίτηση του προέδρου της Εξεταστικής Siemens κ. Σ. Βαλυράκη
Του Φ. Καλλιαγκοπουλου
Φιάσκο ή διαβολική σύμπτωση; Διαστάσεις μνημειώδους γκάφας παίρνει, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, η αποκάλυψη εγγράφου για δήθεν δωροδοκία «γαλάζιου υπουργού με 1 εκατ. ευρώ, με χειρόγραφο σημείωμα Χριστοφοράκου» που «παίζει» στα ΜΜΕ από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αν τα στοιχεία, τα οποία απεκάλυψαν χθες το απόγευμα βουλευτές της Ν.Δ.-μέλη της Εξεταστικής της Siemens, δεν συνιστούν διαβολική σύμπτωση, πρόκειται για κραυγαλέο ατόπημα του προέδρου της Εξεταστικής της Siemens κ. Σ. Βαλυράκη, την παραίτηση του οποίου ζητούν ευθέως οι νεοδημοκράτες βουλευτές, «αφού δεν διαθέτει πλέον εχέγγυα αξιοπιστίας». «Αυτού του είδους τους δικολαβισμούς τούς έχω ζήσει και ξέρω να τους αναγνωρίζω. Πρόκειται για συνειδητή παραπληροφόρηση που στήθηκε για να πλήξει το κύρος πρώην υπουργών», σχολίασε ο επικεφαλής της Ν.Δ. Κ. Τζαβάρας.
Ο αντιπρόεδρος της επιτροπής κ. Π. Ρήγας χαρακτήρισε αποπροσανατολιστική και πολωτική τη στάση της Ν.Δ. και δήλωσε ότι θα συνεχιστεί μέσω δικαστικής συνδρομής η έρευνα για το έγγραφο που περιέχεται στη δικογραφία «που έχει λεηλατηθεί». Για έγγραφο-φάντασμα, που δεν έχει βρεθεί στη δικογραφία, μιλάει και ο Θαν. Παφίλης (ΚΚΕ).
Για την συνέχεια του δημοσιεύματος εδώ.

Γνωρίζαμε ότι το πολιτικό μας σύστημα κατά μεγάλο μέρος του ήταν διεφθαρμένο και άχρηστο!
Αλλά τόσο άχρηστο ή τόσο διεφθαρμένο;
Ούτε μια συνωμοσία της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν..
Με αποτέλεσμα να διασύρεται το πολυπληθές «νομικό» επιτελείο του ΠΑΣΟΚ (που επικουρεί τον Πρόεδρο και την ομάδα ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή της Siemens) και κυρίως ο Πρόεδρος της κ. Σ. Βαλυράκης με την απίστευτη γκάφα της συγχύσεως του Υπουργού με τον Ξυλουργό!!.
Πρόκειται άραγε περί επιπολαίας αποπειρας αντιπερισπασμού στο σκάνδαλο της αγοράς από την κ. Β. Σταμάτη, την νεαρά και ευειδή ΄δεύτερη σύζυγο του πρώην υπ’ αριθ. 2 στελέχους του ΠΑΣΟΚ κ. Άκη Τσοχαντζόπουλου (η οποία δηλώνει στο συμβόλαιο συγγραφεύς, αλήθεια ποιο best seller έχει γράψει για να διαθέτει τόσα χρήματα;) της πανάκριβης κατοικίας της οδού Δ. Αρεοπαγίτου; (Το πιθανότερο).
Ή πρόκειται περί βλακείας;
Θεωρώ πιο επικίνδυνη για τον τόπο την δεύτερη εκδοχή.
Ενδιαφέρον όμως εμφανίζει να αποκαλυφθεί πως βρέθηκε, κατά παράβαση του Συντάγματος, στα χέρια του κ. Βαλυράκη η ιδιωτική αλληλογραφία του κ. Κάτσικα με την Αρχιτέκτονα του στη Ν. Υόρκη σχετικά με την κατασκευή ντουλαπιών του σε κατοικία του στις ΗΠΑ.
Φοβάμαι ότι με την κινητοποίηση που εδημιούργησε προώρως ο κ. Σ. Βαλυράκης και οι άκριτες Ελληνικές Αρχές ο μόνος που πιθανόν να βρει τον μπελά του είναι ο Ξυλουργός στις ΗΠΑ εάν τυχόν δεν εδήλωσε το εισόδημα από τα ντουλάπια στις Φορολογικές Αρχές των ΗΠΑ!!
Δημοσίευση σχολίου