ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

12.9.10

ΠΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!Αντιγράφω από την χθεσινή (11.9.2010) Ελευθεροτυπία σελ. 4.

«Ανοίγουμε την πόρτα στους Ρομά»
«Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες», δήλωσε χθες ο Γ. Παπανδρέου στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο επισκέφτηκε το πρωί εκτός προγράμματος..
Διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου..
Την εποχή κατά την οποία καλπάζει η πραγματική ανεργία (που θα υπερβεί συντομότατα, εάν δεν το έχει ήδη υπερβεί, το 20%), κατά την οποία η εγκληματικότης εντός των πόλεων έχει φτάσει σε άνευ προηγουμένου ρεκόρ (στην οποία συμμετοχή πολλαπλάσια της συμμετοχής τους στον γενικό πληθυσμό έχουν οι αλλοδαποί), κατά την οποία το 18% των κλινών εντατικής θεραπείας καταλαμβάνεται από ασθενείς αλλοδαπούς μετανάστες, κατά την οποία η επαιτεία αυξήθηκε κατά 52% από τον περασμένο χρόνο κλπ κλπ ο Πρωθυπουργός αντί στις εισόδους της Χώρας να αναρτήσει την επιγραφή «ΠΛΗΡΗΣ» με μεγάλα γράμματα, προσκαλεί και άλλους μετανάστες και μάλιστα Ρομά!!
Αντί να εξάγει εισάγει..
Θεέ και Κύριε!
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!

Να τι έπαθε και κάποιος προσφάτως από τους Ρομά.
Νοίκιασε διαμέρισμα 5ου ορόφου στο Κέντρο των Αθηνών 110 τ.μ. με δρύϊνα παρκέ διαρκείας σε όλα τα δωμάτια, σε Ρουμάνο (μη Ρομά) ο οποίος έδειχνε σοβαρός και καθαρός. Ύστερα από λίγους μήνες ο μισθωτής, κατά παράβαση της μισθώσεως, υπεκμίσθωσε το διαμέρισμα σε 20-25 Ρομά από την Ρουμανία. Όταν μετά από πολλές προσπάθειες ο ιδιοκτήτης κατόρθωσε να τους διώξει με τα απαραίτητα φέσια στα μισθώματα και στα κοινόχρηστα και σε λ/σμούς ΔΕΗ (400 € περίπου) και ΕΥΔΑΠ (800€ περίπου) –και αναμένεται συνέχεια στις προσεχείς καταμετρήσεις- παρέλαβε ένα κατεστραμμένο διαμέρισμα. Σπασμένα τζάμια και ντουλάπια. Καμένα σοβατεπιά και παρκέ. (Επειδή λόγω της μη καθαριότητος τους το διαμέρισμα έπιασε κατσαρίδες προσπάθησαν με φλόγιστρο να τις κάψουν!!). Εξώπορτα (γαλλικού τύπου κούφωμα) σε μπαλκόνι αφαιρεμένη! (Τι την έκαναν;). Νιπτήρας και καθρέφτης στο WC των ξένων αφαιρεμένοι! (Τι τους έκαναν;). Οι μπαταρίες του λουτήρα και του νεροχύτη σπασμένες και αυτές στις βάσεις τους! (Προφανώς προσπαθούσαν και αυτές να τις αφαιρέσουν!!). Τοίχοι άθλιοι γεμάτοι από τρύπες με καρφιά για να κρεμάνε προφανώς τα ρούχα τους. Είχαν τρυπήσει τα δύο φύλα στις συρόμενες πόρτες και τα έκλειναν με αλυσίδα και λουκέτο επειδή προφανώς ο ένας έκλεβε τον άλλο..). Το διαμέρισμα γεμάτο παλιόρουχα, κατεστραμμένα έπιπλα που προφανώς έπαιρναν από τα σκουπίδια κλπ κλπ.
Θα μας φέρει και άλλους τέτοιους ο Πρωθυπουργός μας, ο οποίος, αφού τελείωσε την σύντομη παραμονή του στην Χώρα μας λόγω του ανασχηματισμού και της Δ.Ε.Θ., επέστρεψε στο εξωτερικό;
Δημοσίευση σχολίου