ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


1.9.10

Κ. ΤΣΟΚΛΗΣ. ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ

Κ. ΤΣΟΚΛΗΣ. ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ
Θεωρήθηκε ότι ο Κ. Τσόκλης στην συνέντευξή του που μετέδωσε η ΝΕΤ προσφάτως υποστηρίζει τους βιαστές.
Λέει : «Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός άνθρωπος από την κοπέλα που βγάζει τα βυζιά της έξω και προκαλεί. Τη βία τη ζητάει η ίδια, θέλει να τη βιάσουν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία πιάνει τον άνθρωπο που τη βίασε και δεν πιάνει αυτή την ίδια που τον προκαλεί, αφού η φύση τον σπρώχνει να το κάνει αυτό…».
Αντιθέτως πιστεύω ότι ο Τσόκλης είναι βαθύτατα σεμνότυφος άνθρωπος, φονταμελιστής θα έλεγα….
Αποδέχεται την πρακτική των Ταλιμπάν.
Κρύβουν τις γυναίκες με μπούργκες για να μην προκαλούν και έτσι να αποφεύγουν τους βιασμούς..
Γιαυτό και οι Τούρκοι πατέρες και αδέλφια σφάζουν τις βιασθείσες κόρες και αδελφές.

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Θα συμφωνούσα απόλυτα, αν δεν συμπλήρωνε τις τότε δηλώσεις του, εξομολογούμενος ότι κάποιες φορές ένιωσε κι αυτός την επιθυμία να βιάσει!
Μπερδεύει, προφανώς, τη σεξουαλική διέγερση με την απάνθρωπη βία. Γι' αυτό και στο δικό μου ιστολόγιο δίνω μια διαφορετική ερμηνεία.
Καλό σας μήνα!

Unknown είπε...

ΛΩΤΟΦΆΓΕ
Μην κάνουμε δίκη προθέσεων..

αθεόφοβος είπε...

Το καλύτερο σχόλιο με το τραγικά ανόητο αυτό σχόλιο του Τσόκλη το έγραψε ο Γιάννης Τριάντης στην Ε:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/09/2010&id=198464

Κώστας Τσόκλης: κάτι ψωριασμένες δηλώσεις για τον βιασμό των γυναικών -ένα θλιβερό μείγμα αστείων στερεοτύπων περί πάθους και καφενειακών συζητήσεων χαμηλού επιπέδου περί ευθύνης των γυναικών- ξαφνικά δημιούργησαν θέμα. Πρωταγωνιστές οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, την απολογία της κρατικής τηλεόρασης και (ουσιαστικά) την ποινική δίωξη του Τσόκλη... Εδώ, όντως υπάρχει θέμα: οι ριζοσπάστες και λιμπεραλιστές Οικολόγοι δεν αρκέστηκαν στην καταδίκη των (ανοήτων) δηλώσεων, αλλά ως άλλοι εισαγγελείς παλαιών, γκρίζων εποχών ζητούν λογοκρισία και διώξεις! Αύριο, λοιπόν, θα εμφανιστεί φέρ' ειπείν η Εκκλησία και θα ζητήσει τα ίδια -λογοκρισία και δίωξη- επειδή κάποιος αρνήθηκε τηλεοπτικώς την ύπαρξη Θεού ή αμφισβήτησε την Ανάσταση του Χριστού... Μετά, θα εξεγερθούν κάποιοι, απαιτώντας τιμωρία, επειδή ένας στοχαστής ειρωνεύτηκε ή απέρριψε την κοινοβουλευτική δημοκρατία, και κάποιος άλλος επειδή υπερασπίστηκε τον φανατισμό των χειμαζομένων και ύμνησε τις ταξικές συγκρούσεις... Δυσάρεστη έκπληξη από τους Οικολόγους *

Unknown είπε...

αθεοφοβε
Μερικοί πιστεύουν ότι και η κακή ακόμη δημοσιότης είναι προτιμότερη από την μη δημοσιότητα...