ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


18.12.06

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΥΡΙΟΥ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ.

Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Β. Πολύδωρας κατήγγειλε σήμερα τον Συνασπισμό επειδή αυτός δεν καταδικάζει τις επιθέσεις των αναρχικών εναντίον αστυνομικών, αστυνομικών τμημάτων, Υπουργείων, δημοσίων κτιρίων κλπ. Και του εζήτησε να πάρει ευθέως θέση στα επεισόδια αυτά. (Μάλλον εννοούσε και άλλα τινά! )
Με την απάντησή του όμως ο Συνασπισμός δείχνει (εμμέσως τουλάχιστον) ότι αντιθέτως επιδοκιμάζει τις επιθέσεις αυτές.
Και έτσι ο κ. Β. Πολύδωρας ως Υπουργός της Ν.Δ. διέπραξε πολιτικό λάθος.
Πράγματι ο Συνασπισμός με την θέση του αυτή (τρέμοντας μήπως και δεν συμπληρώσει στις προσεχείς εκλογές τουλάχιστον 3% και μείνει εκτός του Νυμφώνος της Βουλής) επιδιώκει να αγρεύει (και πράγματι αγρεύει) ψήφους και από το ΠΑΣΟΚ και από το ΚΚΕ, όχι όμως και από τη Ν.Δ.
Τι τον νοιάζει λοιπόν τον κ. Πολύδωρα (Υπουργό της Ν.Δ.) αν με την τακτική του αυτή ο Συνασπισμός αδυνατίζει το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ; Εκτός αν ακριβώς επεδίωκε (ο κ. Πολύδωρας) την εκδηλωθείσα αντίδραση του Συνασπισμού και την μεγάλη προβολή της θέσεώς του αυτής!
Οπότε Chapeau στον Κ. Πολύδωρα!!
Ευφυώς πάντως το ΠΑΣΟΚ το οποίο -χωρίς να πάρει ευθέως θέση επίσης για τις επιθέσεις, αν και είναι βέβαιο ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ τις αποδοκιμάζει- «καπέλωσε» (με τις αποψινές έξυπνες αμυντικές δηλώσεις του) τον Συνασπισμό και προσπάθησε να του εκμηδενίσει τα κέρδη από την μη καταδίκη του των επιθέσεων και από την εμφάνισή του (εμμέσως) ως μοναδικού προστάτη των αριστεριστών!
Οι πολιτικοί χειρισμοί της ΝΔ πρέπει να στοχεύουν στα πλησιόχωρα προς αυτή κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ προς τα αριστερά της και το ΛΑΟΣ προς τα δεξιά της!!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Υ.Γ.
ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο ΚΩΜΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΕΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (1974-1979) ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΜΑΥΡΟΥ! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΚΑΙ (ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΝΔ) ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!).

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον της Ν.Δ. για τους εμπρησμούς κλπ των αριστεριστών.
Όσα περισσότερα αυτοί καίνε τόσες περισσότερες ψήφους της στέλνουν...

Unknown είπε...

Αν ψάχνει για μοντέλο Αστυνομίας ο κ. Β. Πολύδωρας ας κοιτάξει και στις Βρυξέλες.
Εκεί που οι αστυνομικοί δεν στέκουν κλαρίνο μπροστά στους Νομάρχες και ούτε δέχονται να τους πουλάνε τσαμπουκά!!