ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

30.12.06

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ!!


Στην χθεσινή (29.12.2006) Καθημερινή δημοσιεύεται μία ολόκληρη σελίδα από τα αποχαρακτηρισμένα (λόγω παρόδου τριακονταετίας) απόρρητα διπλωματικά έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανικής Κυβερνήσεως που αφορούν στην Ελλάδα.
Αιδημόνως με μία μόνο γραμμή στην εφημερίδα γράφεται:
«.. Τέλος πληροφορούν (οι Βρετανοί διπλωμάτες) το Φόρεϊν Όφις για την χρηματοδότηση του ΚΚΕ από την Μόσχα και την διείσδυση των κομμουνιστών δημοσιογράφων στον Ελληνικό Τύπο..».
Αυτά με λακωνικότητα και χωρίς άλλες λεπτομέρειες.. Πχ από ποια κανάλια (επιχειρηματίες που είχαν εμπορικές συναλλαγές τότε με την Ε.Σ.Σ.Δ.;) χρηματοδοτούσε η Μόσχα το Κ.Κ.Ε., ποιοι ήσαν οι δημοσιογράφοι αυτοί που είχαν διεισδύσει στον Ελληνικό τύπο και σε ποιες εφημερίδες.... Αυτά τα ασήμαντα, αν και πλέον μπορούν να τα πληροφορηθούν απανταχού της οικουμένης, η εφημερίδα έκρινε ότι δεν ενδιαφέρουν τους Έλληνες αναγνώστες της …


Βεβαίως και η άλλη πλευρά (Η.Π.Α.) δεν ήταν και ούτε είναι λευκή περιστερά!! Είχε και έχει και αυτή τους "δημοσιογράφους" της.. Τώρα γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι-αν μη όλοι- εξ αυτών ενεφανίζοντο ως αριστεροί;

Ίσως επειδή όταν έγιναν οι βομβαρδισμοί της Γιουγκοσλαυίας από το ΝΑΤΟ πολλοί αριστεροί "δημοσιογράφοι" εποίησαν την νήσσα!!

Αλλωστε και κατά τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο ο μισός σχεδόν Ελληνικός τύπος εχρηματοδοτείτο από την Γερμανική Πρεσβεία (και υπεστήριζε με φανατισμό την έξοδο της χώρας στον πόλεμο στο πλευρό της Γερμανίας) και σχεδόν ο άλλος μισός από τις Πρεσβείες των Συμμάχων και υπεστήριζε με τον ίδιο φανατισμό την έξοδο της χώρας στον πόλεμο στο πλευρό των Αγγλογάλλων..
Δημοσίευση σχολίου