ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


22.2.07

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

Πανικός από χθες στα Υποθηκοφυλακεία που συνεχίστηκε και σήμερα..

Τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπούν και οι υπάλληλοι να πληροφορούν τους πανικόβλητους που τηλεφωνούσαν για να ρωτήσουν αν θα χάσουν το σπίτι τους..

Αυτό ήταν όμως το μικρότερο κακό..

Οι περισσότεροι ανήσυχοι πήγαν αυτοπροσώπως να διαπιστώσουν εάν είχαν (στα χαρτιά) ακόμη το σπίτι τους ή αυτό είχε κάνει φτερά..

Γνωστός τρομολάγνος παρουσιαστής σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή είχε πανικοβάλει τον κοσμάκη ότι λόγω του Κτηματολογίου κινδυνεύουν να τους πάρει το σπίτι το Δημόσιο..

Και από τα συνεχή τηλεφωνήματα και την πλημμύρα των επισκέψεων των τρομοκρατημένων θεατών οι υπάλληλοι δεν είχαν τον χρόνο να εξυπηρετήσουν το κοινό..

Μικρογραφία της γνωστής ραδιοφωνικής εκπομπής του Όρσον Ουέλες (περί το 1940) για την εισβολή των Αρειανών στην γη..

Πλην όμως Όρσον Ουέλες έκανε πλάκα.

Ο άλλος μάλλον μιλούσε σοβαρά.

Η μάλλον όσο σοβαρά μπορεί να σκεφθεί ένας παρουσιαστής πρωϊνής τηλεοπτικής εκπομπής..

Μου θύμισε τον πανικοβλημένο παρουσιαστή των νυκτερινών ειδήσεων της ΕΡΤ στους σεισμούς το 1981 που παρώτρυνε τον κόσμο (ο σεισμός είχε συμπέσει με το δελτίο ειδήσεων) να βγουν από τα σπίτια του. Χωρίς να εξειδικεύσει ότι μιλά για την περιοχή που έγινε αισθητός ο σεισμός. Και έτσι, με απορία, οι Έλληνες έβγαιναν βραδιάτικα και χειμωνιάτικα στο ύπαιθρο από το Διδυμότειχο μέχρις τα Χανιά και από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: