ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


20.6.07

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ…


ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

Σήμερα το πρωί 08.40 στον Εθνικό Κήπο. Στο παρτέρι δίπλα από τον μετεωρολογικό κλωβό δίπλα από την Παιδική Βιβλιοθήκη.

Ένας κηπουρός ψευτοσκάλιζε στο παρτέρι.

Πέντε άλλοι κηπουροί τον παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον καθισμένοι στα παγκάκια, καπνίζοντας αρειμανίως και πίνοντας φραπέ!!!

Όλοι κάτω από τα βαθύσκια δένδρα..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι και ακόμη χειρότερα!
Και μη χειρότερα να λέμε!!
Καλά εσείς περιμένατε ότι θα μπορούσε η Ν.Δ. να διορθώσει την τεμπελιά και την σπατάλη στον Δημόσιο Τομέα;
Θεός φυλάξοι!!
Αυτό θα υπερέβαινε κατά πολύ και τον άθλο του Ηρακλή που καθάρισε τον σταύλο του Αυγείου από τον συσσωρευμένο κόπρο!
Εκεί όμως ο κόπρος είχε συσσωρευθεί επί μερικά χρόνια! Εδώ μετράμε κόπρο από το 1821, χωρίς να λογαριάζομε και τον κόπρο της Τουρκοκρατίας!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΣΥΝΗΘΩΣ(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!) ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΕΝΤΕ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ..

Univers είπε...

Δυστυχώς και αυτό το κόμμα παραιτήθηκε από την προσπάθεια να "ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι" στον Δημόσιο Τομέα. Το πολιτικό κόστος προσμετρήθηκε και βρέθηκε πολύ υψηλό. Ενδεχομένως και οι θεσμοί που θα εξασφάλιζαν μια αξιοκρατική κρίση των υπαλλήλων με βάση ποιότητα και απόδοση να μην είναι δυνατόν να στελεχωθούν με ανθρώπινο δυναμικό, διότι απλούστατα ο Έλληνας έχει πάψει να πιστεύει στον ανταγωνισμό και στα κίνητρα και αντικίνητρα στον εργασιακό χώρο. Οπότε ποιος θα κρίνει ποιον και με βάση ποια κριτήρια (αυτά στα οποία δεν πιστεύει;)...

Αδύνατον επίσης να ενεργοποιηθούν υπάρχοντες μηχανισμοί ελέγχου και επίπληξης υπαλλήλων που δεν εκτελούν σωστά την υπηρεσία τους. Μόνον όταν γίνεται θόρυβος (κοινώς σούσουρο) στα ΜΜΕ, παίρνουν κουράγιο οι προϊστάμενοι και εφαρμόζουν διοικητικά μέτρα (αποτάξεις, υπηρεσιακή διαθεσιμότητα κτλ.).

Καλοί και κακοί λοιπόν, οκνοί και δουλευταράδες, δημιουργικοί άνθρωποι και ωχαδερφιστές βράζουν στο ίδιο καζάνι με τις ίδιες απολαβές. Και εναπόκειται στον καθένα ανάλογα με την επιτηδειότητα και τις ευκαιρίες που του παρέχονται να ψάξει μόνος του το "κατιτίς παραπάνω" μέσα από άνομες διαδρομές.

Unknown είπε...

Οι πειθαρχικές απολύσεις στον δημόσιο Τομέα είναι θεσμός σχεδόν άγνωστος!!
Δεν υπερβαίνουν τις 5-10 περιπτώσεις ετησίως!! Όλοι ή σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι βαθμολογούνται στις ετήσιες εκθέσεις τους με άριστα ή τουλάχιστον με λίαν καλώς.
Αυτά δυστυχώς υπήρχαν ανέκαθεν.
Αν και υπήρχαν όμως δεν παύει να είναι αλήθεια ότι ο Α. Παπανδρέου έφερε το σύνδρομο του aids στην Ελληνική κοινωνία. Σύνδρομο που σχεδόν μετεδόθη γενικώς. Να ζούμε -και να καλοζούμε μάλιστα- και να εργαζόμαστε χωρίς όμως να ιδρώνουμε.. Αυτό για τις καλές βεβαίως περιπτώσεις..

squarelogic είπε...

..και που να δειτε 4 δημοτικους υπαλληλους-οδοκαθαριστες να εχουν ακροβολιστει επι μιση ωρα γυρω απο ενα χαρτοκιβωτιο και να κοιτουν θυμωμενοι ποτε ο ενας τον αλλο,και ποτε αλλου αποφευγοντας αμοιβαιως να επιβαρυνθουν κατα ενα σκυψιμο περισσοτερο! μιλαμε μιση ωρα να καπνιζουν και να βραζουν ορατα απο μεσα τους...τα νευρα τους τσακισανε,το συκωτι τους πρηστηκε αλλα αυτοι εκει,ανενδοτοι...