ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


5.10.07

ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΣΤΗ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ (ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ) ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ;
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΞΙΑ!!

5 σχόλια:

squarelogic είπε...

πολυ ωραια η παρομοιωση!
Αφου τα "ψηφουλακια"βρισκονται αριστερα,πρεπει να χρησιμοποιησει αριστερη ρητορεια για να τα παρει..
Τωρα αν αυτοι ειναι τοσο αφελεις,τι να πω...

Univers είπε...

Επιτυχημένος παραλληλισμός!

Univers είπε...

Παρεμπιπτόντως, τα όσα ακούστηκαν στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για τα πεπραγμένα της Τόνιας Αντωνίου όταν ήταν στην νεολαία των πρασίνων ήταν άκρως διασκεδαστικά.

Της είπαν ότι δεν δικαιούται να ομιλεί για τραμπουκισμούς, αφού επί ημερών της τα αποτελέσματα εκλογικών διαδικασιών στην νεολαία έβγαιναν πριν καν πέσουν οι φάκελλοι με τα ψηφοδέλτια στις ψηφοδόχους...

Ε ρε τι διασκεδαστικά πράγματα μαθαίνει κανείς για την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη (όπως θέλει να αυτοαποκαλείται), πράγματα που καλυπτόντουσαν από ομερτά παλιότερα...

Unknown είπε...

Βλέποντας προ ολίγου τους δυο μονομάχους στην τηλεόραση στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ να "οραματίζονται" αφόρητες κοινοτοπίες-με ανοιχτά τα μάτια- έκλεισαν τα δικά μου..Και ευχαριστήθηκα ύπνο!

Unknown είπε...

Υ.Γ. Ακούγοντας πάντως κάποια στιγμή τον κ. Ε. Βενιζέλο να υποστηρίζει από βήματος ότι το κόμμα πρέπει να προστατεύει τα στελέχη του ξαναθυμήθηκα τον κλασσικό ορισμό του κόμματος κατά τον Ε. ΡοΊδη τον οποίον και επαναλαμβάνω. "Τα κόμματα είναι ομάς ανθρώπων ειδότων να αναγιγνώσκουσιν και να ανορθογραφώσιν, εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούν να αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδρα πρωθυπουργού, ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσιν χωρίς να σκάπτωσιν».
Μάλλον τον ίδιο ορισμό ήθελε και ο κ. Ε. Βενιζέλος να υπενθυμίσει κομψά στο κομματικό ακροατήριο που τον άκουγε και την πίστη του στον ορισμό αυτόν..Π.Χ. ότι αυτός ως Αρχηγός δεν θα τιμωρούσε τον Νεονάκη, τον Πάχτα, τον Βούγια και την λοιπή ομάδα της Χαλκιδικής..