ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


29.10.07

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΣΑΡΑ..

Χθες ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-3.

Οι Ολυμπιακοί κάθε 28 Οκτωβρίου δεν πρέπει να περιορίζονται μόνον στον εορτασμό της επετείου του ΟΧΙ καθώς και της μνήμης της Αγίας Σκέπης και της Ευνίκης, αλλά να εορτάζουν και τον Άγιο Βασσάρα.

Και παρά τις προσχηματικές διαμαρτυρίες τους ότι, δήθεν, τους αδίκησε ο διαιτητής, διαμαρτυρίες που γίνονται μόνον για ξεκάρφωμα..

10 σχόλια:

Univers είπε...

Δεν είδα τον αγώνα ή φάσεις έστω, αλλά θα επιχειρήσω να ενημερωθώ περί της αναγκαιότητος καθιερώσεως της εορτής.

Unknown είπε...

Μία γιορτή επί πλέον και μάλιστα συνδυαζομένη με τοπική αργία δεν νομίζω ότι θα κακοφανεί στον Ελληνικό λαό, αδιαφόρως αθλητικών φρονημάτων..

squarelogic είπε...

Μια και δεν ειδα φασεις επιφυλασσομαι να σχολιασω.Ειδα ομως οτι ο "ειδημων"περι τα διαιτητικα (αλλα και "γαυρος")Καρπετοπουλος ερμηνευσε τις οχι αναλογες με την αξια του διαιτησιες του Βασσαρα των τελευταιων 1-2 χρονων ως αποτελεσμα αγχους,απ το οτι εγινε "θεσμος"στο χωρο και απ το οτι δεν θελει να δυσαρεστησει παλιους και νεους "φιλους".Σε αντιθεση,στην Ευρωπη λεει,σφυριζει πολυ λιγοτερο και πολυ πιο χαλαρά.

Παντως και φετος το ξεκινημα της διαιτησιας ηταν αθλιο,εστω και χωρις την υπαρξη οργανωμενης παραγκας...

squarelogic είπε...

Μια παρατηρηση...
αυτη η λεκτικη επαληθευση ειναι pain in the ass...Ειστε βεβαιος οτι την χρειαζεστε?

Unknown είπε...

@squarelogic
'Ισως η οργανωμένη παράγκα να έπαυσε να υπάρχει (αν και αμφιβάλλω) δεν έπαυσαν όμως να υπάρχουν στην διαιτησία οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες που εκτελούν συμβόλαια (alias μισθοφόροι)ή απλώς εξυπηρετούν φίλους κατά περίπτωση..
Στην άλλη παρατήρηση θα απαντήσω μόλις την κατανοήσω πλήρως... και τα, τυχόν, κρυφά της νοήματα..
Αναφέρεται υποθέτω μάλλον στο υποσχόλιο μου της 30.10.2007.

Unknown είπε...

@squarelogic
Επειδή ακόμη δεν μπόρεσα να αποκρυπτογραφήσω τυχόν κρυμένα νοήματα στο 2ο σχόλιο σας απαντώ με όσα μου ήρθαν κατά νου στην ανάγνωσή του.
Δεδομένου ότι δεν είμαι φίλαθλος ή οπαδός ούτε του Ολυμπιακού ούτε του ΠΑΟ ούτε του Εργοτέλη δεν ε]εχω λόγο για pain in the ass ή/και οπουδήποτε αλλού..
Οι συμπάθειές μου (και αυτές μετριασμένες) κλίνουν προς την ΑΕΚ. Θα ανησυχήσω όταν η ΑΕΚ (που φέτος κερδίζει συνέχεια χωρίς να παίζει καλά) αρχίζει να παίζει καλά!

Univers είπε...

Επεξήγηση στο "λεκτική επαλήθευση" και "pain in the ass" του squarelogic:

Εννοεί το word verification, το οποίο μία στις δύο φορές δεν τα "παίρνει" σωστά, ή τέλος πάντων εμείς δεν πληκτρολογούμε σωστά. Είναι όντως βάσανο! (άντε να πληκτρολογήσω "uaand" - λάθος έκανα και ήμουν σίγουρος ότι τα πληκτρολόγησα σωστά - δεύτερη προσπάθεια "rhdye" - διάνα!)

squarelogic είπε...

Χα,ΧΑ,οχι,η "λεκτικη επαληθευση"
αναφερεται στο συνδυασμο γραμματων που πρεπει να πληκτρολογησω για να πειστει ο blogger οτι ειμαι ανθρωπος κι οχι spam-machine!Το βρισκω κουραστικο και αχρειαστο στα μπλογκ του δικου μας "οικογενειακου βεληνεκους"!

Προς Θεου δεν ειχε αλλα κρυμμενα νοηματα!Που παει ο νους του Νομικου!...
:-ppp

Unknown είπε...

@squarelogic
Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά..

Unknown είπε...

@univers, squarelogic
Είναι προφανές ότι είμαι μάλλον σκράπας στην πληροφορική..Απόδειξη δεν γνωρίζω πως να παραπέμπω με στήλη μόνιμη στα blogs που διαβάζω και με ενδιαφέρουν.
Αυτά σε συνδυασμό με την καχυποψία του παλαιού δικηγόρου ο οποίος πρέπει να δυσπιστεί και να επαληθεύει και τα αυτονόητα..