ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

6.10.07

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ BIG BROTHER

Απορώ γιατί κάνουν τόσα έξοδα και τόσες φασαρίες για να βγάλουν Αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ με άμεση ψηφοφορία μελών και φίλων αντί να επιλέξουν ένα σύστημα τηλεψηφοφορίας του κοινού παρόμοιο με του τηλεπαιχνιδιού BIG BROTHER ή της επιλογής του Ελληνικού τραγουδιού στην Eurovision.

Δηλαδή έχουμε 7 υποψήφιους Πρόεδρους. Είναι σαν να έχομε 7 παίκτες για αποχώρηση από το τηλεπαιχνίδι BIG BROTHER.

Σε 6 διαδοχικές ψηφοφορίες (μπορεί να γίνονται μία κάθε Σάββατο για μεγαλύτερη αγωνία και τηλεθέαση) θα φεύγει εκτός του παιχνιδιού 1 παίκτης κάθε φορά (κάθε εβδομάδα). Η ψηφοφορία θα γίνεται τηλεφωνικώς ή με μήνυμα από κινητό. Πχ αυτοί από το κοινό που θέλουν να φύγει ο Βενιζέλος τηλεφωνούν σε συγκεκριμένη αυξημένης χρέωσης τηλεφωνική σύνδεση. Αυτοί που θέλουν να φύγει ο Σκανδαλίδης σε άλλη τηλεφωνική σύνδεση κ.ο.κ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται αμέσως. Με ένα καλό στο είδος τηλεπαρουσιαστή (πχ τον Μικρούτσικο) θα το παιχνίδι αυτό θα σπάσει τα μηχανάκια της AGB σε τηλεθέαση. Αν χρεωθεί κάθε τηλεφώνημα με 2 ευρώ μόνον και μετάσχουν στην κάθε αποχώρηση 3.000.000 πρόσωπα το ΠΑΣΟΚ θα εισπράξει από τα τηλεφωνήματα μόνον (6Χ3.000.000=) 18.000.000 Ευρώ.

Από την εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει σε 6 δίωρα άλλα 20-30.000.000 Ευρώ τουλάχιστον.

Εάν δε το ΠΑΣΟΚ συνεννοηθεί και με εταιρείες στοιχημάτων και τους δώσει την άδεια να το περιλάβουν στα στοιχήματα θα βγάλει και άλλα λεφτά ακόμη..

Ενώ η ψηφοφορία από την λίστα μόνον έξοδα και φασαρία θα τους προκαλέσει. Άσε που και αυτή και μόνη της η διατήρηση της βάσης δεδομένων με τα στοιχεία φίλων κλπ απαγορεύεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μην κοιτάτε τώρα που η Αρχή κάνει ότι δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν διαβάζει. Αν επρόκειτο για επιχείρηση που συγκέντρωνε τόσα στοιχεία η Αρχή θα την είχε παραπέμψει στον Εισαγγελέα..

Δημοσίευση σχολίου