ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER


6.10.07

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ BIG BROTHER

Απορώ γιατί κάνουν τόσα έξοδα και τόσες φασαρίες για να βγάλουν Αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ με άμεση ψηφοφορία μελών και φίλων αντί να επιλέξουν ένα σύστημα τηλεψηφοφορίας του κοινού παρόμοιο με του τηλεπαιχνιδιού BIG BROTHER ή της επιλογής του Ελληνικού τραγουδιού στην Eurovision.

Δηλαδή έχουμε 7 υποψήφιους Πρόεδρους. Είναι σαν να έχομε 7 παίκτες για αποχώρηση από το τηλεπαιχνίδι BIG BROTHER.

Σε 6 διαδοχικές ψηφοφορίες (μπορεί να γίνονται μία κάθε Σάββατο για μεγαλύτερη αγωνία και τηλεθέαση) θα φεύγει εκτός του παιχνιδιού 1 παίκτης κάθε φορά (κάθε εβδομάδα). Η ψηφοφορία θα γίνεται τηλεφωνικώς ή με μήνυμα από κινητό. Πχ αυτοί από το κοινό που θέλουν να φύγει ο Βενιζέλος τηλεφωνούν σε συγκεκριμένη αυξημένης χρέωσης τηλεφωνική σύνδεση. Αυτοί που θέλουν να φύγει ο Σκανδαλίδης σε άλλη τηλεφωνική σύνδεση κ.ο.κ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται αμέσως. Με ένα καλό στο είδος τηλεπαρουσιαστή (πχ τον Μικρούτσικο) θα το παιχνίδι αυτό θα σπάσει τα μηχανάκια της AGB σε τηλεθέαση. Αν χρεωθεί κάθε τηλεφώνημα με 2 ευρώ μόνον και μετάσχουν στην κάθε αποχώρηση 3.000.000 πρόσωπα το ΠΑΣΟΚ θα εισπράξει από τα τηλεφωνήματα μόνον (6Χ3.000.000=) 18.000.000 Ευρώ.

Από την εκμετάλλευση του διαφημιστικού χρόνου το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει σε 6 δίωρα άλλα 20-30.000.000 Ευρώ τουλάχιστον.

Εάν δε το ΠΑΣΟΚ συνεννοηθεί και με εταιρείες στοιχημάτων και τους δώσει την άδεια να το περιλάβουν στα στοιχήματα θα βγάλει και άλλα λεφτά ακόμη..

Ενώ η ψηφοφορία από την λίστα μόνον έξοδα και φασαρία θα τους προκαλέσει. Άσε που και αυτή και μόνη της η διατήρηση της βάσης δεδομένων με τα στοιχεία φίλων κλπ απαγορεύεται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Μην κοιτάτε τώρα που η Αρχή κάνει ότι δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν διαβάζει. Αν επρόκειτο για επιχείρηση που συγκέντρωνε τόσα στοιχεία η Αρχή θα την είχε παραπέμψει στον Εισαγγελέα..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Κινημα με ευγνωμοσυνη σας αναθετει την Διευθυνση Παραγωγης της διαδικασιας που προτεινατε.

Τα εσοδα αυτα θα μας γλυτωσουν κι απ το να στελνουμε τα παιδια μας να "απαλλοτριωνουν"χρημα απ τις Τραπεζες μια και τωρα που δεν ειμαστε στην εξουσια,εχουν δυσκολεψει λιγο τα πραγματα.

sq.

Ετσι θα μπορουν οι προοδευτικοι μας γονοι να συνεχισουν απερισπαστοι τις σπουδες του σε καφετερ...,εννοω Κολλεγια της ημεδαπης και αλλοδαπης,ωστε να μπορουν αυριο να προσφερουν πολυτιμες υπηρεσιες στον Κρατικο Μηχανισμο.

Unknown είπε...

Βεβαίως δεν πρόκειται περί του κ. Ν. Αθανασάκη, αλλά περί ψευδωνύμου αγνώστου προσώπου τις απόψεις του οποίου δεν επικροτώ.

Unknown είπε...

Με ενημέρωσαν και το διεπίστωσα ότι αντίστοιχη ιδέα είχε ήδη δημοσιευθεί στο http://ellinofreneia.blogspot.com/2007/10/02102007.html

Univers είπε...

Μειώθηκαν, λέει, οι χρηματοδότες επιχειρηματίες του ΠΑΣΟΚ και υπάρχει οξύ ταμειακό πρόβλημα.

Περίεργο. Σοσιαλιστικό κόμμα αυτό, και να έχει χρηματοδότες επιχειρηματίες (και όχι τον απλό λαό);

Λωλάθηκε η επιχειρηματική τάξη στην χώρα μας;

Unknown είπε...

Είναι τα νέα τζάκια!!
Ο μεγαλίτερος αριθός πλουσίων σήμερα στην Ελλάδα δημιουργήθηκε στην 20ετία ΠΑΣΟΚ από κρατικές δουλειές..
Άλλωστε ο Μαρξ γράφει ότι οι καπιταλιστές σου πουλάνε και το σκοινί που θα τους κρεμάσεις.. Φτάνει να βγάζουν κέρδος.. Τόσο κοντόφθαλμοι είναι..
Αλλά το ΠΑΣΟΚ γιατί να το φοβηθούν;;
Μερικοί στην Ν.Δ. είναι περισσότερο κρατιστές από το ΠΑΣΟΚ..