ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1830 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Google+ Badge

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SITE METER

30.8.08

ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ.Ι. COMITE DE DEROGATIONS. («ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΝ».)


Στην στήλη «ΣYNTOMA» της Καθημερινής της 29/8/2008 δημοσιεύεται το εξής «ασήμαντο» (έτσι προφανώς το αξιολογεί η Εφημερίδα!!) ειδησάριο.
«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ελεύθεροι με καταβολή 1.000 ευρώ
Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ποινή φυλάκισης 15 μηνών που επεβλήθη σε τρεις Βούλγαρους πολίτες, οι οποίοι συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν παράνομα ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Έβρο, εξαγοράσθηκε έναντι καταβολής του ποσού των 1.000 ευρώ από τον καθένα. Την Τετάρτη το βράδυ οι τρεις αλλοδαποί εντοπίσθηκαν από όργανα του αστυνομικού σταθμού στο Τελωνείο Ορμενίου, κατόπιν ειδοποίησης ότι φωτογράφιζαν τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου Πλάτης Έβρου στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Στον έλεγχο που ακολούθησε, όντως βρέθηκε ψηφιακή μηχανή με φωτογραφίες. Μετά από το Αυτόφωρο καταδικάστηκαν σε 15 μήνες φυλάκιση την οποία ωστόσο και εξαγόρασαν».

Στα σοβαρά κράτη λειτουργεί ατύπως, μη θεσμοθετημένη δηλαδή με τυπικό νόμο, κάποια Επιτροπή Παρεκκλίσεων. (COMITE DE DERΟGAΤIONS ελέγετο τουλάχιστον αυτή που λειτουργούσε στην Γαλλία επί Ντε Γκώλλ και δεν αμφιβάλλω ότι εξηκολούθησε να λειτουργεί και επί όλων των διαδόχων του Σοσιαλιστών και Συντηρητικών, ακόμη και σήμερα).
Η Επιτροπή απαρτίζεται συνήθως, αναλόγως του θέματος, από Συνταξιούχους (Ανωτάτους Δικαστικούς, Στρατηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ανωτάτους κρατικούς λειτουργούς κλπ κλπ) ακόμη και από αποσυρθέντες εγκύρους σεβαστούς πολιτικούς από διάφορα πολιτικά κόμματα.
Η θανάτωση οιουδήποτε ατόμου σοβαρά επικινδύνου για τα κρατικά συμφέροντα της Χώρας (πχ ξένου κατασκόπου, πράκτορος ξένης δυνάμεως κλπ κλπ) παντού και σε όλες τις χώρες του κόσμου απαγορεύεται από την Ποινική Νομοθεσία, τουλάχιστον χωρίς δικαστική απόφαση.
Επίσης πχ απαγορεύεται από την Ποινική Νομοθεσία η δωροδοκία αλλοδαπών (πολιτικών, κρατικών αξιωματούχων, επιχειρηματιών κλπ) για την προώθηση των εμπορικών συμφερόντων της Χώρας.
Στην Χώρα μας τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών όχι σπάνια διοχετεύονται σε φίλα προκειμένους στον Υπουργό δημοσιογράφους και στο Αδηφάγο Φανάρι.
Πλην όμως αυτά που απαγορεύει ο Ποινικός Κώδικας μερικές φορές δυστυχώς επιβάλλει σοβαρότατο κρατικό συμφέρον.
Και εδώ ο ρόλος της Επιτροπής Παρεκκλίσεων να επιτρέπει (με φειδώ πάντοτε) ότι ο ποινικός νόμος απαγορεύει..
Στην χώρα μας (χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας) είναι φανερό ότι τέτοια Επιτροπή δεν λειτουργεί. Χρειάζεται σοβαρότητα πολιτικής ηγεσίας (διακομματικώς) και κάτι άλλο να έχουν στα παντελόνια τους.
Αν λειτουργούσε η Επιτροπή αυτή πχ το πολύ-πολύ να μαθαίναμε από τις Εφημερίδες για τον πνιγμό 3 Βουλγάρων τουριστών από ανατροπή του ιστιοπλοϊκού που είχαν μισθώσει..
Αλλά εδώ το πονόψυχο Δικαστήριο έκρινε ότι με 1.000 Ευρώ αποζημιώνεται το αίμα των Ελλήνων Στρατιωτών που, ενδεχομένως, θα χυθεί σε μία μελλοντική πολεμική σύρραξη εξ αιτίας των στρατιωτικών απορρήτων που ο εχθρός έμαθε από τις πληροφορίες αυτές..
Αλλά και για τους λοιπούς πονόψυχους Έλληνες (της Αριστεράς κυρίως) που πιστεύουν ότι η εχθρότης της Βουλγαρίας, χώρας πλέον της Ε.Ε. (με ενθουσιώδη συναίνεσή μας!!, τύφλα που μας βάραγε!!) του ΝΑΤΟ έχει, δήθεν, λήξει οριστικώς...ΙΙ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.Στην Καθημερινή της 30/8/2008 δημοσιεύεται επίσης και το εξής ακόμη ειδησάριο.

«Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην Αθήνα
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ τουλάχιστον 150 αλλοδαπών από αφρικανικές χώρες σημειώθηκαν περίπου στις πέντε το απόγευμα στις οδούς Γερανίου, Μενάνδρου και Σοφοκλέους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έντεκα αλλοδαποί και ένας αστυνομικός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην περιοχή έγινε πραγματική σύρραξη και όταν έσπευσαν εκεί οι αστυνομικοί ένας αλλοδαπός επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε στο χέρι αστυνομικό της ομάδας Ζήτα.
Ο αστυνομικός πυροβόλησε με το όπλο του και τραυμάτισε τον αλλοδαπό στο πόδι ενώ από εξοστρακισμό σφαίρας τραυματίστηκε ελαφρά και ένας Έλληνας υπήκοος που περνούσε τυχαία από το σημείο εκείνο.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν συνολικά 49 προσαγωγές ενώ γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια των εκτεταμένων επεισοδίων».

Η αιτία των επεισοδίων ήταν ήδη γνωστή από την πρώτη στιγμή. Πόλεμος μεταξύ συμμοριών εμπόρων ναρκωτικών για τον έλεγχο της αγοράς των Αθηνών. Η εφημερίδα (εντός του πνεύματος του πολιτικώς ορθού που την διακρίνει) δημοσιεύει (σεμνά και ταπεινά) την είδηση χωρίς να προσδιορίζει την αιτία της συμπλοκής και χωρίς να αναγράφει ότι ως όπλα των συμπλεκομένων εχρησιμοποιήθησαν και σπαθιά Σαμουράϊ τα οποία όλοι μας είδαμε στις οθόνες. Και ότι με σπαθί Σαμουράϊ ο τραυματισθείς Σομαλός επεχείρησε να αποκεφαλίσει τον αστυνομικό.
Ευτυχώς που η σφαίρα του παρ΄ ολίγον αποκεφαλισθέντος αστυνομικού δεν εθανάτωσε τον επιτιθέμενο Σομαλό έμπορο ναρκωτικών διότι αλλιώς ο κ. Τσίπ(ου)ρας και οι λοιποί «πονόψυχοι» θα μας έλιωναν στις πορείες, στις διαδηλώσεις και στις καταλήψεις των ΑΕΙ.
Πρέπει να αντιληφθούμε όμως ως κοινωνία ότι οι μάστιγες της εγκληματικότητος και των ναρκωτικών δεν αντιμετωπίζονται με αναλγητικά. Στο οπλοστάσιο της Ιατρικής υπάρχουν (εκτός των αναλγητικών) και τα αντιβιοτικά. Και είναι απείρως πιο αποτελεσματικά.
Και για όσους δεν αντιλαμβάνονται (ή δεν θέλουν να αντιληφθούν) υπενθυμίζουμε τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμαρχος Τζουλιάνι εμείωσε αισθητώς προ ετών την εγκληματικότητα στην Ν. Υόρκη ΗΠΑ.
Δημοσίευση σχολίου